Volunteering in Amsterdam > Amsterdam Deeds > Amsta Zorg (Nieuw West) > Zet je met je team in voor ouderen in Amsterdam!

Zet je met je team in voor ouderen in Amsterdam!

Befriending
Care work
Teamwork
Talking to others

Op zoek naar een fijne dagactiviteit om je samen in te zetten met bijvoorbeeld je vrienden of collega's? Bij Amsta kunnen jullie altijd terecht om ons te helpen onze bewoners een mooie dag te laten beleven! Er is altijd wel wat te doen, en je inzetten kan op grote en kleine manieren. Maar net wat jullie zelf willen!


Zo kun je bijvoorbeeld een middag komen helpen met allerlei klussen, Amsterdamse smartlappen komen zingen (playbacken mag ook), even lekker naar buiten voor een heerlijke wandeling en een kop koffie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Natuurlijk horen we het ook graag als jullie zelf mooie ideeën hebben om er een leuke dag van te maken!

About Amsta Zorg (Nieuw West)

Amsta is een zorgorganisatie in Amsterdam, die persoonlijke ondersteuning, wonen, zorg en welzijn biedt aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Amsta heeft diverse locatie verspreid over Amsterdam, waarvan 8 locaties in Amsterdam Nieuw West.
Translate deeds to English