This is a past deed

Amsterdam Fringe Festival

Vlaams cultuurhuis de Brakke Grond
Nes 43, Amsterdam, Nederland

This is a past deed

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die het Amsterdam Fringe Festival (6– 16 sept) wederom tot een succes maakt? Wil jij een kijkje in de keuken van een groot internationaal theaterfestival en deel uitmaken van ons gezellige team? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Tijdens het festival is er vanalles te doen als vrijwilliger. Zo kun je bijvoorbeeld werken als locatiehost, kassamedewerker of runner. Maar ook in de aanloop naar het festival kun je helpen met bijvoorbeeld opbouw van het festival of als Fringe Assistant. Wil je meer weten hierover?


What’s in it for you?

Als vrijwilliger bij Amsterdam Fringe Festival ben je op de juiste plek om je netwerk uit te breiden met interessante nieuwe contacten in festival- en theaterland, ervaring op te doen voor je cv maar vooral natuurlijk om een leuke tijd te hebben. Daarnaast krijg je:

- Afhankelijk van het aantal diensten gratis naar voorstellingen (mits niet uitverkocht)

- Een Fringe t-shirt

- Toegang tot de exclusieve Fringe feesten


Wat vraagt Fringe?

Wij verwachten van onze vrijwilligers een minimale inzet van 2 diensten. Afhankelijk van de locatie en de functie duurt een dienst meestal tussen de 4 en 6 uur. Wanneer je je hebt aangemeld krijg je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek krijg je meer informatie en kijken we samen wat jij zou kunnen doen voor Fringe.

Kijk voor meer informatie op http://bit.ly/vwfringe2018

Roles

 • Locatiehost
  Financial control
  DIY / Odd Jobs
  Support work
  Providing advice
  Escorting
  Receptionist
  Thursday, September 6, 2018, 12:00 PM -
  Sunday, September 16, 2018, 11:30 PM
  De locatiehost is verantwoordelijk voor één locatie. Op de locatie doet de hij/zij de kaartverkoop, helpt de theatergroep en fungeert als publieksbegeleider en informatiepunt. In het kort zorgt de locatiehost er dus voor dat alles op de desbetreffende locatie soepel verloopt.
 • Promotieteam
  Campaigning
  Lobbying
  Thursday, September 6, 2018, 12:00 PM -
  Sunday, September 16, 2018, 11:30 PM
  Als lid van het promotieteam sturen we je de straat op om mensen enthousiast te maken over Amsterdam Fringe Festival en het festival te promoten. Je hebt een vlotte babbel en bent niet bang om onbekenden aan te spreken. Deze functie zal vooral plaatsvinden voor het festival.
 • (De)construction
  Construction
  DIY / Odd Jobs
  Tuesday, September 4, 2018, 12:00 PM -
  Tuesday, September 18, 2018, 2:00 PM
  Je helpt mee met de op- en/of afbouw van het festival. We kunnen (sterke) mannen en vrouwen gebruiken die graag hun handen uit de mouwen steken. Deze functie is de 3 dagen voor en de 2 dagen na het festival.
 • Box office
  Thursday, September 6, 2018, 12:00 PM -
  Sunday, September 16, 2018, 11:30 PM
  Bij de box office verkoop je tickets van de Fringe voorstellingen. De box office is ook de informatiebalie. Je zit met deze functie altijd in het festivalhart en krijgt alles mee wat er in het festivalhart gebeurd.
 • Decoration Team
  Thursday, September 6, 2018, 12:00 PM -
  Sunday, September 16, 2018, 11:30 PM
  Als Decoration Team ben je verantwoordelijk voor het aankleden van de ruim 30 Fringe locaties met banners, ballonnen, vlaggen, programmaboekjes en flyers. Vind je het niet erg om te sjouwen en heb je oog voor detail? Dan is dit jouw team! Deze functie zal vooral plaatsvinden voor het festival.
 • Fringe Assistant
  Thursday, September 6, 2018, 12:00 PM -
  Sunday, September 16, 2018, 11:30 PM
  Als Fringe Assistant word je voorafgaand aan het festival al betrokken bij de voorbereidingen. Denk hierbij aan ondersteuning op productioneel gebied en de promotie van verschillende gelegenheden in de aanloop naar het festival. We verwachten van onze assistants meer beschikbaarheid tijdens het festival en tijdens de Uitmarkt.

About Amsterdam Fringe Festival

Van 5 – 15 september 2019 toont Amsterdam Fringe een ECLECTISCHE mix van theater, dans, installaties, spoken word en performances van NIEUW en ONGETEMD talent. Fringe is een vrijplaats voor EXPERIMENT met makers en voorstellingen die lekker buiten de lijntjes kleuren. Zo ontstaat een achtbaan van een programma vol spannende voorstellingen.Fringe nodigt je uit om mee te gaan op avontuur langs de RAFELRANDEN van het theater en de stad. Van escaperoom, tot voormalige kerken, van onbekende theaters tot brughuisjes en buitenplaatsen. De ruim 75 voorstellingen van eigenzinnige makers zijn te zien op meer dan 30 locaties in Amsterdam.
Translate deeds to English