Amsterdam Fringe Festival

Amsterdam Fringe Festival

Thu, September 6, 2018, 10:00 AM -
Sun, September 16, 2018, 9:30 PM
Add to calendar
Vlaams cultuurhuis de Brakke Grond
Nes 43, Amsterdam, Nederland

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die het Amsterdam Fringe Festival (6– 16 sept) wederom tot een succes maakt? Wil jij een kijkje in de keuken van een groot internationaal theaterfestival en deel uitmaken van ons gezellige team? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Tijdens het festival is er vanalles te doen als vrijwilliger. Zo kun je bijvoorbeeld werken als locatiehost, kassamedewerker of runner. Maar ook in de aanloop naar het festival kun je helpen met bijvoorbeeld opbouw van het festival of als Fringe Assistant. Wil je meer weten hierover?


What’s in it for you?

Als vrijwilliger bij Amsterdam Fringe Festival ben je op de juiste plek om je netwerk uit te breiden met interessante nieuwe contacten in festival- en theaterland, ervaring op te doen voor je cv maar vooral natuurlijk om een leuke tijd te hebben. Daarnaast krijg je:

- Afhankelijk van het aantal diensten gratis naar voorstellingen (mits niet uitverkocht)

- Een Fringe t-shirt

- Toegang tot de exclusieve Fringe feesten


Wat vraagt Fringe?

Wij verwachten van onze vrijwilligers een minimale inzet van 2 diensten. Afhankelijk van de locatie en de functie duurt een dienst meestal tussen de 4 en 6 uur. Wanneer je je hebt aangemeld krijg je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek krijg je meer informatie en kijken we samen wat jij zou kunnen doen voor Fringe.

Kijk voor meer informatie op http://bit.ly/vwfringe2018

Roles

 • Locatiehost
  Receptionist
  Financial control
  DIY / Odd Jobs
  Providing advice
  Support work
  Escorting
  Thu, September 6, 2018, 10:00 AM - Sun, September 16, 2018, 9:30 PM
  De locatiehost is verantwoordelijk voor één locatie. Op de locatie doet de hij/zij de kaartverkoop, helpt de theatergroep en fungeert als publieksbegeleider en informatiepunt. In het kort zorgt de locatiehost er dus voor dat alles op de desbetreffende locatie soepel verloopt.
 • Promotieteam
  Campaigning
  Lobbying
  Thu, September 6, 2018, 10:00 AM - Sun, September 16, 2018, 9:30 PM
  Als lid van het promotieteam sturen we je de straat op om mensen enthousiast te maken over Amsterdam Fringe Festival en het festival te promoten. Je hebt een vlotte babbel en bent niet bang om onbekenden aan te spreken. Deze functie zal vooral plaatsvinden voor het festival.
 • (De)construction
  Construction
  DIY / Odd Jobs
  Tuesday, September 4, 2018 10:00 AM - 12:00 PM
  Je helpt mee met de op- en/of afbouw van het festival. We kunnen (sterke) mannen en vrouwen gebruiken die graag hun handen uit de mouwen steken. Deze functie is de 3 dagen voor en de 2 dagen na het festival.
 • Box office
  Thu, September 6, 2018, 10:00 AM - Sun, September 16, 2018, 9:30 PM
  Bij de box office verkoop je tickets van de Fringe voorstellingen. De box office is ook de informatiebalie. Je zit met deze functie altijd in het festivalhart en krijgt alles mee wat er in het festivalhart gebeurd.
 • Decoration Team
  Thu, September 6, 2018, 10:00 AM - Sun, September 16, 2018, 9:30 PM
  Als Decoration Team ben je verantwoordelijk voor het aankleden van de ruim 30 Fringe locaties met banners, ballonnen, vlaggen, programmaboekjes en flyers. Vind je het niet erg om te sjouwen en heb je oog voor detail? Dan is dit jouw team! Deze functie zal vooral plaatsvinden voor het festival.
 • Fringe Assistant
  Thu, September 6, 2018, 10:00 AM - Sun, September 16, 2018, 9:30 PM
  Als Fringe Assistant word je voorafgaand aan het festival al betrokken bij de voorbereidingen. Denk hierbij aan ondersteuning op productioneel gebied en de promotie van verschillende gelegenheden in de aanloop naar het festival. We verwachten van onze assistants meer beschikbaarheid tijdens het festival en tijdens de Uitmarkt.

About Amsterdam Fringe Festival

Amsterdam Fringe Festival toont jaarlijks in september 11 dagen lang theater en dans van nieuw, onbekend en ongetemd talent op meer dan 30 locaties in Amsterdam. Fringe is open en ongecureerd. We presenteren een divers programma met kunstenaars van uiteenlopende achtergronden, herkomsten en toekomsten. Het festival is een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Een dikke, innige omhelzing van het experiment in de ware zin des woords: eentje waarvan de uitkomst je nog echt verrassen kan.
Translate deeds to English