Volunteering in Amsterdam > Amsterdam Deeds > Groen Traineeship > Evenement organisatie landelijke dag 7 september

Signups closing in 3 months

Evenement organisatie landelijke dag 7 september

Thursday, August 15, 2019, 9:30 AM -
Saturday, September 7, 2019, 4:30 PM
Add to calendar
Planning
Policing
Catering

Signups closing in 3 months

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar? En ga jij graag naar festivals, symposia of workshops maar wil je ook de andere kant van een evenement wel eens mee maken? Kom ons in augustus helpen met het organiseren van ons eigen evenement: de landelijke start van het Groen Traineeship.


Op donderdag 15, 22 en 29 augustus ga je met Marit en andere jongeren in Amsterdam aan de slag met het organiseren van dit evenement. Op vrijdag 6 september knallen jullie samen nog een laatste dag om er voor te zorgen dat alles klaar staat voor het evenement de volgende dag. Wordt jij enthousiast van organiseren en wil je samen met ons team een top dag neerzetten op 7 september? Meld je dan nu aan.


Wil je graag je handen uit de mouwen steken maar ben je niet alle dagen beschikbaar? In overleg kijken we graag wat er mogelijk is.

About Groen Traineeship

Ben jij onder tussen de 16 en 30 en wil jij iets doen met natuur en duurzaamheid in Nederland? Bijvoorbeeld een overtuigende campagne bedenken om plasticgebruik te verminderen, een voedselbos te planten of als onderdeel van een festivalteam andere jongeren laten zien hoe leuk, interessant en belangrijk het is om bezig te zijn met natuur. Dan hebben wij iets dat past bij jou. Met het Groen Traineeship kies jij welk project of projecten je wilt doen. Klik op de knop website in de balk links om meer te lezen over de voordelen en voorwaarden. Hopelijk tot snel :)
Translate deeds to English