Volunteering in Utrecht > Utrecht Deeds > Groen Traineeship > Promotie squad Groen Traineeship

Signups closing in 2 months

Promotie squad Groen Traineeship

Friday, July 5, 2019, 9:00 AM -
Friday, July 12, 2019, 4:30 PM
Add to calendar
Social media
Marketing & Communications
Design

Signups closing in 2 months


Heb jij wel ideeën over hoe je jongeren op een leuke manier kunt bereiken voor het Groen Traineeship? Of ben jij niet van Facebook en Instagram af te slaan en wil je je social media skills graag inzetten voor de groene sector? Kom ons in juli helpen met het maken van toffe content voor de Groen Traineeship.


Op vrijdag 5 en 12 juli ga je met Sophie en andere jongeren in Utrecht aan de slag met het bedenken en maken van content voor de promotie van het Groen Traineeship. Die zal onder andere verschijnen op onze social media kanalen. Samen gaan jullie aan de slag met het schrijven van pakkende teksten en het maken van beeldmateriaal. Heb jij gave ideeën? Meld je dan nu aan.

About Groen Traineeship

Ben jij onder tussen de 16 en 30 en wil jij iets doen met natuur en duurzaamheid in Nederland? Bijvoorbeeld een overtuigende campagne bedenken om plasticgebruik te verminderen, een voedselbos te planten of als onderdeel van een festivalteam andere jongeren laten zien hoe leuk, interessant en belangrijk het is om bezig te zijn met natuur. Dan hebben wij iets dat past bij jou. Met het Groen Traineeship kies jij welk project of projecten je wilt doen. Klik op de knop website in de balk links om meer te lezen over de voordelen en voorwaarden. Hopelijk tot snel :)
Translate deeds to English