Stagiair Projecten voor Duurzame Dinsdag (32 – 36 uur)

Stagiair Projecten voor Duurzame Dinsdag (32 – 36 uur)

Campaigning
Social media
Marketing & Communications

The organizer has marked this opening as filled. Applications are closed.

Duurzame Dinsdag verzamelt al vele jaren duurzame ideeën en initiatieven uit de samenleving. Elke eerste dinsdag van september wordt de Duurzame Dinsdag-koffer, vol met initiatieven van particulieren, bedrijven, jong en oud, aangeboden aan het kabinet. In 2017 zijn tientallen initiatieven uitgelicht om deze verder te helpen. In 2018 krijgt een nieuwe koffer vol duurzame ideeën weer podium in politiek Den Haag tijdens Duurzame Dinsdag. Enthousiast over Duurzame Dinsdag? Kom stagelopen!


Wij bieden:

Een uitdagende stageplek in hartje Amsterdam waarbij je ruimte krijgt te werken aan je doelen, opdrachten en competenties. Samen met het projectteam ga jij de uitdaging aan meer duurzame ideeën voor de koffer te werven dan voorgaande jaren. Dat doe je door je actief in te zetten op social media en aan te haken bij actuele duurzame campagnes. Daarnaast neem je deel aan diverse overleggen, ondersteun je het team waar nodig in de organisaties van dit landelijke evenement en geef je gevraagd en ongevraagd communicatieadvies aan je collega's. Naast Duurzame Dinsdag doe je ervaring op met andere projecten op het gebied van educatie, communicatie of evenementorganisatie.


De stageperiode start bij voorkeur tussen 1 februari en 1 maart duurt 4-5 maanden. In overleg is hier van af te wijken. Bij voorkeur ben je ook aanwezig tijdens Duurzame Dinsdag en in overleg de weken voorafgaand.


Wie ben jij?

- Je bent enthousiast om ook in 2018 dit evenement tot een succes te maken;

- Je werkt op hbo/wo werk- en denkniveau;

- Je bent sterk met social media;

- Je bent zelfstandig, proactief, initiatiefrijk, enthousiast en denkt graag mee;

- Je hebt affiniteit met- en oog voor wat er leeft in de duurzame sector.


De organisatie

Duurzame Dinsdag wordt georganiseerd door IVN (het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid). IVN werkt aan een duurzame samenleving. Ons idee is dat betrokkenheid bij de natuur duurzaam handelen stimuleert. Daarom laten wij jong en oud de natuur van dichtbij beleven. We verbinden hen met groene initiatieven rond natuur en maatschappelijke thema’s zoals voeding, gezondheid en energie. Dit doen we met twintigduizend betrokken leden en een enorm netwerk van groene professionals. Dat maakt IVN een unieke partner in duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Het projectteam van Duurzame Dinsdag werkt vanuit het kantoor in Amsterdam.

About IVN

IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal.
Translate deeds to English