Videoredacteur

Marketing & Communications
Escorting
Photography

Voor videopublicaties van Majalla zijn wij op zoek naar camjo's die zelfstandig items binnen de vluchtelingenthematiek bedenken en kunnen draaien. De items duren ongeveer 3-4 minuten en zijn bedoeld als losse items, maar kunnen ook een aanvulling zijn op geschreven artikelen.


Majalla.nl is een online vluchtelingenkrant, waar zowel Nederlandse journalisten werken als journalisten met een vluchtelingenachtergrond. Majalla wil met zijn publicaties meer begrip kweken tussen Nederlanders en vluchtelingen. Bovendien biedt Majalla gevluchte journalisten een opstapje op weg naar betaald werk in de Nederlandse media.

Aan Majalla werken zo'n twintig professionals mee. Zij doen dat op vrijwillige basis. Als vrijwilliger doe je ervaring op binnen een maatschappelijke start-up die zich inzet voor vluchtelingen met een journalistieke achtergrond.


Past deze functie bij jou? Mail dan naar [email protected]. Voor meer informatie kun je bellen met hoofdredacteur Jeroen Zonneveld: 06 31 99 88 85

About Majalla.nl

Majalla – Arabisch voor tijdschrift – is een online magazine dat de achtergronden van de vluchtelingen en hun verhalen belicht, voorbij de waan van de dag.

Majalla wil meer begrip bevorderen tussen Nederlanders en vluchtelingen.
Bovendien wil Majalla journalisten met een vluchtelingenachtergrond een opstapje bieden om in Nederland hun beroep uit te oefenen.

WERKWIJZE
Majalla publiceert zo veel mogelijk artikelen uit eigen bronnen, met behulp van betrokken en nieuwsgierige correspondenten in binnen- en buitenland. Dilemma’s gaan we niet uit de weg, we zoeken ze op. Majalla ondersteunt journalisten met een vluchtelingenachtergrond bij het schrijven en publiceren in het Nederlands.

REDACTIE
De redactie is gevestigd in Amsterdam en bestaat uit een gemengd team van Nederlandse en gevluchte journalisten. Daarnaast zijn er correspondenten en freelancers in binnen- en buitenland. Voor beeld- en geluidsmateriaal maken we gebruik van camerajournalisten, fotografen, cartoonisten en geluidsmensen.
Translate deeds to English