Signups closing in 4 months

Dam tot Damloop renners gezocht!

Sunday, September 22, 2019
3:52 PM - 3:52 PM
Add to calendar
Fundraising

Signups closing in 4 months

Doe je best en ga rennen voor boeken, schriften en pennen!


Wil jij je inzetten voor een sympathiek goed doel met een sportieve uitdaging? Op zondag 22 september 2019 loopt Niños de Guatemala (NDG) weer mee met hét sportevenement van het jaar: de Dam tot Damloop! Ga de sportieve uitdaging aan en geef kinderen uit Guatemala de kans op een mooie toekomst. Met een team van 100 lopers halen we onze hardloopschoenen weer uit de kast en lopen we van Amsterdam tot aan de Zaan.


Ons loperspakket is als volgt samengesteld:

  • Gegarandeerd een gewild startnummer voor de Dam tot Damloop 2018
  • Kickoff-event: we nemen jou mee in het NDG-gevoel, werken aan de teambuilding onder het genot van een borrel en bieden tips & tricks in de aanloop naar 22 september
  • Gratis hardlooptrainingen
  • Een gaaf hardloopshirt
  • Een fantastische fiësta in onze eigen NDG-feesttent, direct na de run waar je natuurlijk een lekker drankje met alle NDG lopers kunt nuttigen!
  • Ambassadeurschap van een bloeiende, persoonlijke stichting met enthousiaste vrijwilligers
  • Heel veel gezelligheid en een sterk teamgevoel!


Met een team van honderd lopers gaan we op zoek naar sponsors in de eigen kring – je familie, vrienden, collega’s, buren, ex-vriendjes, de hond van je tante, noem maar op – om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de kinderen van NDG. We gaan ervan uit dat je als loper minimaal €100,- ophaalt. Met ons totale streefbedrag van €30.000,- zorgen we er samen voor dat er blijvend meerdere goede leraren voor de klas staan.

Dit kunnen we alléén verwezenlijken als elke loper minimaal €300,- ophaalt. Maar hoe meer, hoe beter natuurlijk!

Wil jij gegarandeerd meelopen met dit fantastische evenement én onze Niños helpen? Twijfel geen moment langer en meld je bij ons aan!

About Niños de Guatemala

Ninos de Guatemala (NDG) wil de cirkel van armoede in Guatemala doorbreken en gelooft er in dat educatie het grote verschil kan maken. NDG biedt onderwijs aan meer dan 500 kinderen die anders niet naar school waren gegaan. NDG is 10 jaar geleden in samenwerking met de lokale bevolking opgezet door drie ambitieuze Nederlandse studenten. Inmiddels heeft NDG twee basisscholen en één middelbare school. Daarnaast heeft NDG 3 sociale ondernemingen opgezet om zo eigen inkomsten te generen: een talenschool, een impact touroperator en het Good Hotel.

De Nederlandse stichting helpt om zoveel mogelijk mensen het verhaal te vertellen, enthousiast te maken en zo er voor te zorgen dat we financiele steun kunnen bieden aan de scholen in Guatemala.
Translate deeds to English