Moestuinvrijwilligers

Gardening
Outdoor work

Vrijwilligers zijn op elk moment welkom in de tuin. Van elkaar leren, elkaar inspireren en een leuke tijd hebben tijdens het tuinieren vinden we belangrijk.


De taken variëren met het seizoen: gewassen opruimen, compost verspreiden, zaaien, planten, water geven, oogsten en meer. Als je ons liever helpt op een andere manier; met foto’s en video’s maken, bloggen, recepten maken en delen, fondswerving… Laat het ons weten! 


Contacteer ons als je geïnteresseerd bent om te helpen op wat voor manier dan ook!


About Pluk! Groenten van West.

Pluk! Groenten van West is een community supported agriculture- (CSA) of pergola- project. Dit model is een mooi alternatief voor de huidige grootschalige voedselindustrie en een beweging richting lokale voedselproductie. Oogsters betalen een jaarlijks bedrag waarmee de boerinnen in ruil, verse groenten, kruiden en bloemen kunnen telen. In plaats van voedsel geteeld in monoculturen aan de andere kant van de wereld, kies je je verse ingrediënten en leer je de boerinnen verantwoordelijk voor jou groenten, persoonlijk kennen. Je spaart kosten doordat de tussenhandel vermeden wordt, je spaart het klimaat door zelf je eigen groenten zo dicht bij huis te oogsten. Daarbij steun je de boer en lokale landbouw (in plaats van de multinational uit de supermarkt!)
Translate deeds to English