Volunteering in Amsterdam > Amsterdam Deeds > Pluk! Groenten van West. > Zet je met je team in voor duurzaamheid!

Zet je met je team in voor duurzaamheid!

Fundraising
Gardening
Design
Social media
Outdoors
Befriending
Marketing & Communications
English
Web design
Talking to others
Photography
Outdoor work
Teamwork
Creative
Dutch

Zet je met je team in voor duurzame en klimaat besparende groente en fruitteelt!

Pluk! Groenten van West is een gemeenschap van mensen die lokaal en biologisch voedsel belangrijk vinden. In deze grote mooie tuin laat Pluk! zien dat het duurzaam telen van groente en fruit prima mogelijk is in een stad als Amsterdam.

Wij kunnen altijd hulp gebruiken in de tuin, zoals: gewassen opruimen, compost verspreiden, zaaien, planten, water geven, oogsten en meer. Ook kan je helpen op andere manieren zoals; met foto’s en video’s maken, bloggen, recepten maken en delen!

Daarnaast is het ook mogelijk aan workshops deel te nemen en kan er aansluitend een hapje worden gegeten met jouw eigen geplukte groente.


We komen graag met jullie in contact om verder kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

About Pluk! Groenten van West.

Pluk! Groenten van West is een community supported agriculture- (CSA) of pergola- project. Dit model is een mooi alternatief voor de huidige grootschalige voedselindustrie en een beweging richting lokale voedselproductie. Oogsters betalen een jaarlijks bedrag waarmee de boerinnen in ruil, verse groenten, kruiden en bloemen kunnen telen. In plaats van voedsel geteeld in monoculturen aan de andere kant van de wereld, kies je je verse ingrediënten en leer je de boerinnen verantwoordelijk voor jou groenten, persoonlijk kennen. Je spaart kosten doordat de tussenhandel vermeden wordt, je spaart het klimaat door zelf je eigen groenten zo dicht bij huis te oogsten. Daarbij steun je de boer en lokale landbouw (in plaats van de multinational uit de supermarkt!)
Translate deeds to English