Telefoon- en chatvrijwilliger gezocht voor bieden luisterend oor

Care work
Virtual Volunteering
Support work
Escorting
Coaching
Talking to others
Listening
Dutch

Zet je luistertalent in voor een ander

Hoor jij vaak dat je zo goed kunt luisteren? Dan is Sensoor, de Landelijke Luisterlijn naar jou op zoek. Als vrijwilliger bij ons bied je een luisterend oor aan mensen met zorgen, verdriet en problemen. Anoniem. Op een tijd en plaats die jou goed uitkomen. Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij Sensoor, de landelijke luisterlijn? Kijk dan op onze website www.sensoor.nl/vrijwilligerswerk.


Is dit iets voor jou, dan bieden wij je eerst een training aan. Daarin helpen beroepskrachten je om je luister- en gespreksvaardigheden verder te ontwikkelen. Binnenkort start er een training bij jou in de buurt. Geef je op! Ook na de training blijven we je professioneel begeleiden en ondersteunen en houd je contact met een hecht team van vrijwilligers.

Anne is al vijf jaar vrijwilliger bij Sensoor. “Na mijn pensionering had ik veel tijd, dus ik besloot me aan te melden bij Sensoor. De gesprekken zijn soms erg intensief; mensen bellen vaak om te praten over eenzaamheid, psychische problemen of moeilijke relaties. Maar wat je ervoor terug krijgt is onbetaalbaar: je hebt iemand kunnen helpen, gewoon door te luisteren.”


Sensoor, de landelijke luisterlijn

De 1.200 vrijwilligers van Sensoor bieden in het hele land anonieme hulp op afstand. Dag en nacht. Via telefoon, chat en e-mail. Vanuit huis, of vanuit een van de 27 Sensoor-locaties. Sensoor wordt gefinancierd door de overheid en ontvangt daarnaast donaties.

About De Luisterlijn

Zet je luistertalent in voor een ander
Hoor jij vaak dat je zo goed kunt luisteren? Dan is de Luisterlijn naar jou op zoek. Als vrijwilliger bij ons bied je een luisterend oor aan mensen met zorgen, verdriet en problemen. Anoniem. Op een tijd en plaats die jou goed uitkomen. Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij de Luisterlijn? Kijk dan op onze website www.deluisterlijn.nl/vrijwilligerswerk.

Is dit iets voor jou, dan bieden wij je eerst een training aan. Daarin helpen beroepskrachten je om je luister- en gespreksvaardigheden verder te ontwikkelen. Binnenkort start er een training, ook bij jou in de buurt. Geef je op via onze website. Ook na de training blijven we je professioneel begeleiden en ondersteunen en houd je contact met een hecht team van vrijwilligers.
Anne is al drie jaar chatvrijwilliger bij de Luisterlijn. ‘Naast haar studie psychologie wilde ze iets betekenen voor haar medemens. De gesprekken zijn soms erg intensief; mensen bellen vaak om te praten over eenzaamheid, psychische problemen of moeilijke relaties. Maar wat je ervoor terug krijgt is onbetaalbaar: je hebt iemand kunnen helpen, gewoon door te luisteren. In mijn geval was het daarnaast toevallig mogelijk om het vrijwilligerswerk als stage te doen voor mijn studie.”

De Luisterlijn
De 1.500 vrijwilligers van de Luisterlijn bieden in het hele land anonieme hulp op afstand. Via telefoon, chat en e-mail. Vanuit huis, of vanuit een van de 27 Luisterlijn-locaties. De Luisterlijn wordt gefinancierd door de overheid en ontvangt daarnaast donaties.
Translate deeds to English