Signups closing in 2 months

HeartRace Circuitdag

Monday, July 29, 2019
9:00 AM - 8:00 PM
Add to calendar

Signups closing in 2 months

Stichting Heartbeat organiseert jaarlijks de HeartRace Circuitdag, een dag in het teken van racen op het Circuit Park Zandvoort voor gezinnen met een jonge hartpatiënt. De HeartRace Circuitdag wordt mogelijk gemaakt door een belangeloze inzet van vele vrijwilligers. Het Circuit Park Zandvoort stelt de accommodatie ter beschikking en de OCA zorgt voor bezetting van alle baan posten. En de auto’s…Eigenaren van sport- en racewagens, importeurs en auto-tijdschriften zorgen voor een spetterend deelnemersveld. Hoogtepunt van de dag vormt het meerijden in een van de auto’s, maar een rondje meerijden is zeker niet het enige wat er te doen is op het circuit.


Gezinnen kunnen o.a. deelnemen aan het maken van een ritje over de boulevard, meerijden met een Dakar-deelnemer, naar de BMW Slipschool, in de simulator stappen of quad rijden. Activiteiten in overvloed.


Op de dag zelf kunnen vrijwilligers helpen bij de op- en afbouw, bij het parkeren, het veilig in- en uitstappen en bij de attracties. In de aanloop naar het evenement zijn er vrijwilligers nodig die contact leggen met autobedrijven / eigenaren, met name om een aantal echt spectaculaire auto's op bezoek te krijgen.

About Stichting Heartbeat

Stichting Heartbeat organiseert vakanties en eendaagse activiteiten met plezier en ontspanning als uitgangspunt voor gezinnen met een jonge hartpatiënt.
Translate deeds to English