About

De magie van dit Huis is met geen pen te beschrijven, die kun je het beste zelf beleven. Toch durft niet iedereen zomaar de drempel over van dit inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Daarom drukken we je alvast op het hart: wees van harte welkom in dit hartverwarmende huis vol rust en sfeer. We zijn er speciaal voor jou.

Het Toon Hermans Huis kan heel veel betekenen voor (ex-)patiënten, naasten en nabestaanden. De een komt voor een activiteit of voor een luisterend oor. De ander zoekt contact met lotgenoten. Je bent ook welkom als je gewoon gezelligheid zoekt of een ommetje in de stad maakt en even wilt uitrusten. Zoveel mensen, zoveel wensen.

De deur staat altijd open. Koffie of thee staat klaar. Wees van harte welkom, om je verhaal en je ervaringen te delen, of om te luisteren naar dat van anderen. Het hoeft niet over kanker te gaan. De mens staat hier immers centraal, niet de ziekte.

Het Huis heeft meer magie dan die uit het contact met mensen. We geven ook lezingen, voorlichting en groepsbijeenkomsten. Ook organiseren we creatieve en rustgevende activiteiten, gericht op ontspannen, verwerken, lotgenotencontact en het opdoen van positieve energie. Benieuwd wat de magie van het Toon Hermans Huis Maastricht voor jou kan doen? Kom het gewoon eens ontdekken.