Professioneel advies voor een plastic vrije wereld!

Professioneel advies voor een plastic vrije wereld!

Virtual Volunteering
Business Development
Outdoors
Marketing & Communications
Social media
Web design
Reading & Writing
Reasoning

Trashless is een non profit die als missie heeft het plastic probleem onder de aandacht te brengen en op te lossen door mensen met elkaar in contact te brengen. We zijn hard op zoek naar professionals die kunnen helpen om onze website www.trashless.earth onder de aandacht te brengen. Deze website heeft tot doel om mensen te faciliteren een verschil te maken, elkaar te vinden en zich samen te organiseren om het plastic probleem voor eens en voor altijd de wereld uit te helpen!


Naast onze website bestaan onze activiteiten uit het geven van inspiration talks, en er zijn ook een aantal producten in de maak waarvan de opbrengsten worden gebruikt om de stichting te onderhouden en laten groeien.


Het zou ons enorm helpen als een professional ons kan adviseren over hoe we de website en onze activiteiten beter kunnen profileren en onder de aandacht kunnen brengen bij het grote publiek. Vind jij onze missie ook belangrijk? Denk je dat je ons een zetje in de goede richting kunt geven met jouw kennis en vaardigheden? Laat het ons snel weten, het lijkt ons super om van je te horen!

About Trashless

We are creating a ripple effect by solving the plastic problem in a fun way, while connecting people.
Translate deeds to English