UNICEF Breda zoekt werver voor bridgedrive!

Fundraising
Talking to others
Listening
Negotiating
Dutch

Werkzaamheden:

Komend najaar organiseren we weer verschillende evenementen, waaronder de bridgedrive in Chaam op zaterdag 17 november! Voor de bridgedrive zijn we (o.a.) verantwoordelijk voor het zorgen voor de prijzen. Hiervoor zoeken we iemand die het leuk vindt om contact te leggen met de lokale bedrijven (drogist, bloemist, slager, fietsenwinkel en ga zo maar door) om te ze overtuigen om te sponsoren in de vorm van een geldelijke donatie (zodat we dit zelf kunnen gebruiken om prijzen aan te schaffen) of in de vorm van producten of diensten.


Wat vragen wij:

  • Beheersing van de Nederlandse taal.
  • 100% enthousiasme.
  • Inzet en betrouwbaarheid.
  • In de gelegenheid zijn om de verschillende bedrijven zelfstandig te bezoeken.


Werktijden:

Het belangrijkste is dat de prijzen voor 17 november geregeld zijn, maar het is helemaal aan jou wanneer je daarvoor op pad gaat!

About UNICEF Breda

Wij zijn allemaal individuen met ieder zijn of haar eigen verhaal, maar het gaat om wat ons bindt: UNICEF.
Wij vinden dat kinderen overal ter wereld de kans moeten krijgen op goed onderwijs, voeding, hygiëne, schoon drinkwater en alles wat voor ons hier in Nederland zo vanzelfsprekend is. Wij geloven in ieder kind en dat wat zij kunnen bereiken. Zij hebben de toekomst en wij willen hun toekomst mogelijk maken. Daarom zetten wij ons in als vrijwilliger voor UNICEF en vertegenwoordigen we de regionale tak van UNICEF Nederland.
Translate deeds to English