UNICEF Breda zoekt werver voor Singelloop!

Fundraising
Lobbying
Dutch
Talking to others
Negotiating

Op zondag 7 oktober vindt de jaarlijkse Singelloop weer plaats in Breda. Hierbij zijn wij van UNICEF Breda ook van de partij met een stand om UNICEF spulletjes te verkopen. Daarnaast zijn we ook op zoek naar lopers die zich voor UNICEF willen inzetten en we kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken!


Werkzaamheden:

We zoeken iemand die het leuk vindt om o.a. sportclubs, sportwinkels, familie, vrienden en collega's te benaderen om voor UNICEF mee te lopen tijdens de Singelloop.


Wat vragen wij:

  • Beheersing van de Nederlandse taal.
  • 100% enthousiasme.
  • Inzet en betrouwbaarheid.
  • In de gelegenheid zijn om de verschillende organisaties/personen zelfstandig te bezoeken.


Werktijden:

Het belangrijkste is dat de lopers voor 7 oktober geregeld zijn, maar het is helemaal aan jou wanneer je daarvoor op pad gaat!


About UNICEF Breda

Wij zijn allemaal individuen met ieder zijn of haar eigen verhaal, maar het gaat om wat ons bindt: UNICEF.
Wij vinden dat kinderen overal ter wereld de kans moeten krijgen op goed onderwijs, voeding, hygiëne, schoon drinkwater en alles wat voor ons hier in Nederland zo vanzelfsprekend is. Wij geloven in ieder kind en dat wat zij kunnen bereiken. Zij hebben de toekomst en wij willen hun toekomst mogelijk maken. Daarom zetten wij ons in als vrijwilliger voor UNICEF en vertegenwoordigen we de regionale tak van UNICEF Nederland.
Translate deeds to English