This is a past deed

Fietscoach

Driving
Outdoors
Coaching
Organising
Reasoning
Talking to others
Counseling
Listening
Negotiating

This is a past deed

Wat ga je doen en voor wie?

 

Fietsen in Nederland verandert. De E-bike is in opkomst, snelheden veranderen en er verschijnen steeds meer diverse (snelle) voertuigen op het fietspad. Het is belangrijk om te blijven fietsen en mobiliteit te behouden. Fietsen is gezond en geeft vrijheid.

VVN is op zoek naar mensen die senioren bewust maken van veilig fietsen en hoe zij veilig kunnen blijven fietsen.

 

In een positieve, gezellige omgeving geeft VVN aan groepen senioren uitleg over de veranderde fietsomgeving. Wat kom je tegen, hoe blijf je vitaal en hoe blijf je de verkeerssituatie de baas. Deze workshops duren ongeveer 2,5 uur.

 

Voor de begeleiding van deze workshops zijn wij op zoek naar vrijwilligers/zelfstandigen die deze kunnen begeleiden.

Je gaat aan de slag binnen een team van enthousiaste vrijwilligers bij Veilig Verkeer Nederland (VVN). Met elkaar ondersteunen en motiveren wij de ervaren fietser. We bespreken de vaardigheden en ervaringen, naast het feit dat het fietsen soms wat lastiger wordt. We geven tips en adviezen.

 

Ben jij degene die;

-      het belangrijk vindt dat iedereen zo lang mogelijk veilig kan blijven fietsen

-      affiniteit heeft met verkeersveiligheid en fietsen in het bijzonder

-      een gesprek positief kan leiden en alle deelnemers betrekt bij het gesprek

-      sociale vaardigheden heeft en dat gebruikt om alle gasten zich welkom te laten voelen

 

Wat wij bieden:

Je kunt rekenen op ondersteuning van Veilig Verkeer Nederland. Je volgt een cursus didaktiek en krijgt uitleg over de kant-en-klare workshop, zodat je helemaal voorbereid aan de slag kunt gaat. Je krijgt materialen mee om de workshop te kunnen geven en een vergoeding. Regelmatig heb je contact met beroepskrachten van VVN in jouw regio. Daarnaast is er nog regelmatig afstemming en ervaringsuitwisseling met collega-vrijwilligers mogelijk.

 


 

 

About Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland is een actieve vereniging voor, door en van verkeersdeelnemers. Veilig Verkeer Nederland prijst zich gelukkig met de inzet van tienduizenden vrijwilligers, zoals verkeersbrigadiers, VVN Verkeersouders, verkeerskundig consulenten, verkeersdocenten en vele andere vrijwilligers. Allemaal mensen die zich kort of lang willen inzetten om Nederland verkeersveiliger te maken. Zij willen gewoon dat iedereen weer thuis komt. Wil jij dit ook? Kijk dan bij ons wat jij daaraan kunt doen.
Translate deeds to English