Wereldwinkel GoudaWereldwinkel Gouda

About

Wat is de Wereldwinkel?
Een winkel waar ruim dertig gedreven en maatschappelijk betrokken vrijwilligers de klant centraal stellen. Bovendien bieden zij door presentatie, uitstraling en service een bijzondere beleving. We onderscheiden ons van andere winkels door de boodschap die we meegeven met onze producten: zij zijn gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. Nog een paar van onze kernwaarden zijn: fair trade, duurzaam, gerecycled, biologisch en CO2 neutraal.

Waar staan we voor?
Wereldwinkel Gouda is actief lid van de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels en onderschrijft daarmee haar missie om rechtvaardige wereldhandel te bevorderen.Hiermee draagt zij bij aan betere leefomstandigheden voor kleine producenten en hun families in ontwikkelingslanden.

Wat willen we?
We willen laten zien dat eerlijke handel ertoe doet en dat ook de Goudse consument daar een concrete bijdrage aan kan leveren. Onze ambitie is dè FAIR TRADE cadeauwinkel van Gouda te zijn en een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen.

Wat doen we?
Als ‘gewone’ondernemer verkopen we originele cadeaus en (h)eerlijke producten met een focus op omzetgroei en marketing, in het belang van de producenten. We werken aan verdere professionalisering van onze eigen organisatie en investeren in onze medewerkers om kennis en inzicht te vergroten over oorsprong, ontwikkeling en belang van Fair Trade.