Wil jij als jongere van betekenis zijn in de samenleving en jezelf ontwikkelen?

Wil jij als jongere van betekenis zijn in de samenleving en jezelf ontwikkelen?

Catering
DIY / Odd Jobs
Mentoring
Construction
Care work
Retail
IT
Hostels
Stewarding
Food banks
Driving
Technology
Outdoors
Escorting
Befriending
Teaching
Gardening
Policing
Training
First Aid
Administration
Support work
Receptionist
Youth Work

Wil jij van betekenis zijn in de samenleving, leer- en ontwikkelervaringen opdoen en een toffe tijd beleven? Lees dan verder!


De MDT is er voor alle jongeren tot 30 jaar die in de gemeente Ede wonen. Iedereen kan mee doen en voor iedereen gaan we op zoek naar een passende plek waar jongeren zich kunnen ontwikkelen en nieuwe vaardigheden kunnen leren.

Wanneer jij je aanmeldt voor de MDT en een traject van minimaal 100 uur volgt, ontvang je een certificaat en Europass. Dit is een aantekening op je CV. Wanneer je gaat solliciteren en daarbij je CV verstuurd, kunnen werkgevers zien dat je dit traject hebt afgerond. Hierdoor kan de werkgever zien dat je bereid bent om je in te zetten en de nodige ervaring hebt opgedaan.

Het is ook mogelijk om met kortdurende trajecten of eenmalige inzet kennis te maken met de MDT. Naast het certificaat ontvang je training en ondersteuning in de onderwerpen waarin jij je wil ontwikkelen.


Samen met jou gaan we in gesprek en proberen we een passende plek te vinden. We proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen en behoeften. Een voorbeeld hiervan is wanneer je graag met dieren wilt werken. Samen met jou gaan we opzoek naar een plek waar jij ervaring kan opdoen, denk hierbij aan een kinderboerderij. Of wanneer je het geweldig vindt om te klussen en met tweedehands spullen bezig te zijn. Samen bekijken we de mogelijkheid om ervaring op te doen in de kringloopwinkel.


Meer informatie? Meld je aan, dan nemen wij op korte termijn contact met je op.

About YourCube Ede (Netwerk Dien je Stad)

YourCube is dé plek om je Maatschappelijke Diensttijd traject vorm te geven.