Post | March 2018 | Deedmob in the media | 1 min read

Artikel Fonk: Boudewijn Wijnands met Deedmob genomineerd door Euronews

Written by Gerbrand Holland

Via Fonk


Goed nieuws voor de vijfentwintig jarige Boudewijn Wijnands, oprichter van de social start-up Deedmob. Hij is genomineerd door de Europese nieuwszender Euronews en de European Business Summit (EBS) voor de titel ‘The European Innovator of the Year’. Stemmen kan nog tot en met 31 maart. 


Boudewijn Wijnands: “Ik ben vereerd genoemd te worden in deze verkiezing en vind het nu ook al een compliment voor het Deedmob-team. Naast een mogelijke titel hopen wij vooral op een toename van het aantal mensen; bedrijven en particulieren, dat zich in gaat zetten voor vrijwilligerswerk.” 

 

tech en vrijwilligerswerk

Boudewijn was als kind al actief als vrijwilliger en na zijn studies in Oxford, Milaan en Amsterdam en verschillende traineeships, bleef Boudewijn Wijnands zich verbazen zich over hoe weinig goede doelen en ngo’s met vernieuwing en technologie deden. Daarom lanceerde hij begin 2017 Deedmob, een online platform, dat vrijwilligers, goede doelen en bedrijven met interesse in vrijwilligerswerk met elkaar verbindt. Deedmob heeft zeven mensen in dienst en werkt samen met onder andere het Rode Kruis, WNF, UNICEF en UPS. Ze vertegenwoordigen op dit moment ruim 250 goede doelen met 850.000 vrijwilligers.

 

stem uitbrengen

De verkiezing kent verschillende categorieën. Naast de categorie ‘Innovator of the Year’, zijn bijvoorbeeld de Franse president Macron en de Duitse bondskanselier Merkel genomineerd voor de categorie ‘Best European Leader’ en is Emma Watson één van de genomineerden in de categorie ‘Personality’. De verschillende nieuwsredacties van Euronews hebben de genomineerden geselecteerd. Publiek kan op deze genomineerden stemmen tot en met 31 maart 2018. Twee weken daarna laat de jury weten welke drie namen uit iedere categorie zij uitnodigen voor de speciale ceremonie, die live wordt uitgezonden op 22 mei. 

 

Bron: https://fonkonline.nl/artikelen/mensen/boudewijn-wijnands-met-deedmob-genomineerd-door-euronews-44311.html

Share Post
Related Posts

Artikel Het Parool: Plogging: voor hardlopers met een hart voor het milieu

| Deedmob in the media
Via Het Parool

Rennen, door de knieën voor een stuk plastic of leeg bierblikje, en hup weer verder met ...
See more

Artikel Adformatie: Euronews nomineert Nederlander voor 'European Innovator of the Year'

| Deedmob in the media
Via Adformatie

Boudewijn Wijnands (25) maakt kans op eervolle titel met zijn werk voor social startup ...
See more

Artikel Good Goes Viral: Local coordination hub for volunteers in the Netherlands

| Deedmob in the media
Via Good Goes Viral.

Local governments and welfare organizations come together to coordinate volunteer ...
See more

© Deedmob, B.V.
Translate content to English
English