Meldkamercentralist

First Aid
Administration
Receptionist
Care work
Teamwork
Organising
Dutch
English

Onze meldkamercentralisten zijn het eerste contact namens de organisatie aan de telefoon met de mensen in Groot-Amsterdam. Alle meldingen en/of informatieaanvragen komen telefonisch op onze meldkamer binnen. Aan de telefoon verleen je, indien nodig, eerste hulp tot de ambulance gearriveerd is. Het komt ook voor dat passanten zieke, gewonde en/of overleden dieren bij ons binnenbrengen. Samen met je collega's op ambulance zorg je ervoor dat de dieren die onze hulp nodig hebben, snel en efficiënt geholpen worden. Daarbij ben je een belangrijke schakel tussen onze ambulances en dierenopvangcentra, dierenartsen en overheidsdiensten zoals politie, Rijkswaterstaat en brandweer. Het is daarom van belang dat je de Nederlandse taal kundig bent.

Ook ben je verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van overleden huisdieren bij destructie of crematie. En zorg je voor de afhandeling van diverse formulieren, waarbij je de formulieren nakijkt, eventueel aanvult en in de juiste mappen opbergt.

About Dierenambulance Amsterdam

De Dierenambulance Amsterdam is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar voor dieren in (medische) nood.
Translate deeds to English