Volunteering in Deventer > Deventer Deeds > Nationaal Fonds Kinderhulp > Word Collectant bij Nationaal Fonds Kinderhulp

This is a past deed

Word Collectant bij Nationaal Fonds Kinderhulp

Talking to others
Listening

This is a past deed

Ieder kind moet erbij kunnen horen!

Voor 1 op de 8 kinderen in ons land is dat helaas niet zo vanzelfsprekend. Zij groeien op in armoede en voelen zich buitengesloten. Kinderhulp helpt hen met onder andere de contributie voor een sportclub, een fiets, een opleiding, een dagje uit voor de nodige ontspanning en zwemlessen. Wij zijn er voor ze, ook als ze nergens anders terecht kunnen.

Ieder jaar gaan er weer duizenden collectanten langs de deuren met een collectebus om geld in te zamelen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Geen onbelangrijke taak, zo kan het fonds namelijk haar werk blijven doen.

Wist je dat er 421.000 kinderen in ons land in armoede opgroeien? En dat Kinderhulp er 100.000 op jaarbasis helpt? Jouw hulp is dus hard nodig! Meld je aan als collectant en loop mee tijdens onze collecteweek. Of organiseer de collecte in jouw woonplaats als plaatselijke coördinator.

In 2019 is de collecteweek van maandag 15 t/m zaterdag 20 april.

Hoe werkt het?

Je hebt de stap gezet en je aangemeld als collectant, fantastisch! Een week voor aanvang van de collecte ontvang je van jouw plaatselijk coördinator het collectepakket, daarin zit onder andere een collectebus, de route die jij mag lopen, gegevens van jouw contactpersoon en informatie over Kinderhulp. Je kiest zelf uiteraard wanneer je gaat lopen en hoe lang.

Wanneer de collecteweek voorbij is wordt de collectebus weer bij je opgehaald en krijg je een klein presentje als bedankje. De plaatselijke coördinator telt, samen met iemand, de inhoud van de bus en laat jou weten wat je hebt opgehaald.


About Nationaal Fonds Kinderhulp

Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeit 1 op de 8 kinderen in ons land op in armoede. Ze kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt kinderen tot 21 jaar door simpele dingen zoals sport, een dagje uit, opleiding of een cadeautje van Sinterklaas mogelijk te maken. Omdat ook zij geluk en een mooie toekomst verdienen!