Skip Sidebar

About

Volunteers with talent face! Also in Corona time!
Do you have a heart for people with dementia? Do you want to contribute to improving the quality of life for people with dementia and informal carers? ...

Health & wellbeingOlder peopleCommunity & family
Share

Wanted a volunteer with talent! secretary

2–8 hrs/wk
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Trusteeship
TeamworkOrganisingGovernanceManaging peopleDutch
Health & wellbeingOlder peopleCommunity & family
This volunteering opportunity is expired
Share opportunity
#37616
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Alzheimer-Nederland-afdeling-Amsterdam/opportunities/Vrijwilliger-met-talent-gezocht-Secretaris/37616 to join

Detailed description

Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en mantelzorgers? Wil je je inzetten om de belangen van mensen met dementie en mantelzorgers onder de aandacht te brengen in jouw regio?

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam zoekt een secretaris !


Als secretaris ben je de rechterhand van de voorzitter in het voorbereiden van de bestuursvergaderingen en het bewaken van de gemaakte afspraken. Je stroomlijnt de informatie die vanuit jouw regio en het landelijk bureau naar de afdeling komt. Je beheert de gegevens van de actieve vrijwilligers in jullie afdeling en je bent het aanspreekpunt voor hen. Je vindt het leuk om praktische ondersteuning te bieden aan de afdeling (regelen en organiseren) en je weet het aanbod van Alzheimer Nederland, zoals het Vrijwilligersplein, de trainingen en bijeenkomsten onder de aandacht te brengen bij het bestuur. Je hebt inbreng in het activiteitenplan en bewaakt samen met de voorzitter de uitvoering. Je kunt je ongeveer 4 uur in de week vrijmaken voor dit werk.


Ben jij:

· Vaardig in het werken met Word, Excel, internet en e-mail programma?

· Proactief, iemand die initiatieven neemt en anticiperend kan handelen?

· Goed in communicatieve en sociale vaardigheden in woord en geschrift?

· Iemand die het leuk vindt om te werken met en voor vrijwilligers?

dan komen we graag met je in contact.


Wij bieden: Vrijwilligerswerk voor de afdeling Amsterdam van Alzheimer Nederland kan flexibel worden uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe vrijwilligers zich snel thuis voelen binnen onze organisatie. Daar zetten wij ons met z’n allen, zowel bestuur als de overige vrijwilligers voor in. Daarnaast biedt Alzheimer Nederland diverse trainingen en bijeenkomsten gericht op verdieping of deskundigheidsbevordering. Het vrijwilligerswerk bij Alzheimer Nederland vormt een aanvulling op je Curriculum Vitae.


Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie, neem dan svp contact op met Fred Cohen, voorzitter van de afdeling Amsterdam.

What we will provide to volunteers

💸 Reimbursement of costs🤝 Extra support

Getting there

About Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam

Volunteers with talent face! Also in Corona time!
Do you have a heart for people with dementia? Do you want to contribute to improving the quality of life for people with dementia and informal carers? Do you want to make an effort to draw attention to the interests of people with dementia and informal carers in your region?
Then we are looking for you!


The board of Alzheimer Nederland department Amsterdam is looking for volunteers for various positions within the board. In a city where many changes in care and welfare will take place. That is why we are looking for a secretary and representative (s).

If you are interested, please contact Fred Cohen
via f.cohen@alzheimervrijwilligers.nl
Translate content to English
This volunteering opportunity is expired
Share opportunity

© Deedmob, B.V.
Translate content to English
English