Volunteering in Amsterdam > Amsterdam Deeds > Amsta Zorg (Nieuw West) > Help mee koken in onze kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie!

Help mee koken in onze kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie!

Catering
Support work
Care work
Catering
Cleaning & tidying
Teamwork

Amsta is een zorgorganisatie in Amsterdam, die persoonlijke ondersteuning, wonen, zorg en welzijn biedt aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking.


Op verschillende locaties in Nieuw-West wordt tussen 17.00-20.00 uur gekookt voor de bewoners. Omdat de zorgmedewerkers tijdens het koken soms ook de bewoners moeten helpen, zouden zij graag wat extra helpende handjes ontvangen tijdens het koken. Er wordt gekookt voor groepen van 6-8 bewoners. De inkopen worden al gedaan. Het gaat om de voorbereiding, het koken zelf en het opruimen achteraf. Dus 1-2 vrijwilligers per huiskamer per avond zou heel fijn zijn! Dit kan eenmalig, maar op meer structurele basis is heel fijn!  


Heb je tijd om ons te helpen, neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden!

About Amsta Zorg (Nieuw West)

Amsta is een zorgorganisatie in Amsterdam, die persoonlijke ondersteuning, wonen, zorg en welzijn biedt aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Amsta heeft diverse locatie verspreid over Amsterdam, waarvan 8 locaties in Amsterdam Nieuw West.
Translate content to English