This is a past deed

All round vrijwilligers bij De Meerpaal

Counseling
Care work
Talking to others
Counseling
Listening

This is a past deed

De Meerpaal is het cultureel en bruisend hart van de gemeente Dronten en de verbindingsplek tussen mensen en organisaties. Een unieke locatie met een cultureel centrum, een welzijnstak, twee theaterzalen, een bioscoopzaal, een evenementenplein, sfeervol restaurant en verschillende vergaderzalen. Dat alles onder één dak en centraal in Nederland!


Middenin de maatschappij

Door het karakter van De Meerpaal heeft zij een centrale plaats in de samenleving. Enerzijds door haar bijzondere vormgeving en de ligging van het gebouw in het hart van Dronten, anderzijds door de activiteiten van De Meerpaal die eveneens in de dorpshuizen en op andere locaties plaatsvinden.


Missie

Bij De Meerpaal staat de gast met zijn wensen centraal. Wij geven vorm aan inspiratie, ontmoeting en ontwikkeling op het gebied van kunst, cultuur, welzijn en evenementen. Dit realiseren wij met inzet van medewerkers die passie tonen voor hun werk, oog hebben voor de samenleving, progressie maken en professioneel hun werk doen.


Visie

De Meerpaal is dé organisatie op maatschappelijk en cultureel gebied en een unieke locatie voor evenementen. Wij leggen verbindingen met inwoners, organisaties en netwerken om vragen vanuit de samenleving te vertalen in producten en diensten. Medewerkers zijn ambassadeurs van De Meerpaal. Met een ondernemende houding dragen zij enthousiast bij aan een financieel gezonde organisatie, waar inwoners en medewerkers trots op zijn.

About De Meerpaal: Matchpoint Vrijwilligerswerk

Het kloppende hart van de gemeente Dronten zijn onze vrijwilligers. Dankzij actieve en betrokken burgers zijn veel sociale initiatieven mogelijk. Mantelzorgondersteuning, maaltijdvoorziening, een leuk evenement of een helpende hand wanneer iemand dat nodig heeft. Wist je dat circa 90% van deze diensten gerund wordt door vrijwilligers? Wij bieden ondersteuning, bemiddeling en cursussen. Niet alleen aan vrijwilligers. Ook vrijwilligersorganisaties weten ons te vinden. Vrijwilligerswerk verdient het om in de spotlights te staan!

Doe jij mee?
Vrijwilligerswerk doen is niet alleen leuk, het is ook leerzaam. Je ontmoet nieuwe mensen, leert een organisatie van een andere kant kennen en je draagt je steentje bij aan de samenleving. Voor de inwoners van Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant organiseren wij veel activiteiten. Dit is alleen mogelijk dankzij de ruim vijfhonderd vrijwilligers die met hart en ziel ons dagelijks, wekelijks of maandelijks bijstaan. Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk bij De Meerpaal? Neem dan contact op met Matchpoint Vrijwilligerswerk. Je bent van harte welkom!

Bemiddeling vrijwilligerswerk
Ben je op zoek naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk? Wij bemiddelen tussen de vraag naar en het aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Dronten. Matchpoint Vrijwilligerswerk heeft al vele succesvolle matches gevonden tussen organisaties en vrijwilligers. Wat je motivatie ook is, wij helpen je graag verder.

Wij helpen je graag verder
De vrijwilligers van Matchpoint Vrijwilligerswerk zitten iedere werkdag voor je klaar op het Serviceplein in De Meerpaal van 9.00 tot 12.00 uur. Op dinsdagmiddag vind je ons in De Steiger in Swifterbant, van 13.00 tot 14.00 uur, en op woensdagmiddag in Het Koetshuis in Biddinghuizen van 13.00 tot 14.00 uur. Ook voor vragen over ondersteuning, bemiddeling en cursussen staan we voor je klaar!
Translate content to English