Vooraanmelden Groen Traineeship Blok 2 feb-juni 2020

Het Groen Traineeship biedt allemaal verschillende projecten voor natuur en duurzaamheid in Nederland. Misschien bedenk jij wel een campagne om plasticverbruik te verminderen, of leg je een voedselbos aan. Je kunt je nu nog niet aanmelden voor de individuele projecten van het tweede blok dat loopt van februari-juni 2020, maar je wel inschrijven bij de vooraanmelding. Voordelen:

  • Je hoort het als eerste als je je in kunt schrijven voor projecten. Dan heb jij de eerste keus.
  • Je wordt niet platgespamd door ons.


Je kunt je aanmelden via deze link.


Algemene informatie over het Groen Traineeship vind je op www.groentraineeship.nl


Let op: aanmelden voor Blok 1 van het Groen Traineeship (september 2019-januari 2020) is opengesteld tot 31 augustus! Zie de beschikbare projecten op www.groentraineeship.nl

About Groen Traineeship

Ben jij tussen de 16 en 30? Heb jij ongeveer 1 dag in de week tijd? En wil jij je actief inzetten voor natuur en duurzaamheid in Nederland? Bijvoorbeeld een overtuigende campagne bedenken om plasticgebruik te verminderen, zeldzame vlinders helpen, Tiny Forests te beheren of als onderdeel van een festivalteam met andere jongeren te praten over een eerlijke verdeling van de klimaatkosten? Dan hebben wij iets dat past bij jou. Met het Groen Traineeship kies jij welk project of projecten je wilt doen. Klik op de knop website in de balk links om meer te lezen over de voordelen en voorwaarden. Hopelijk tot snel :)
Algemene info over het Groen Traineeship vind je op www.groentraineeship.nl.
Translate content to English