This deed is expired

Vooraanmelden Groen Traineeship Blok 2 feb-juni 2020

One off
Nederland
This deed is expired
Detailed description

Het Groen Traineeship biedt allemaal verschillende projecten voor natuur en duurzaamheid in Nederland. Misschien bedenk jij wel een campagne om plasticverbruik te verminderen, of leg je een voedselbos aan. Je kunt je nu nog niet aanmelden voor de individuele projecten van het tweede blok dat loopt van februari-juni 2020, maar je wel inschrijven bij de vooraanmelding. Voordelen:

  • Je hoort het als eerste als je je in kunt schrijven voor projecten. Dan heb jij de eerste keus.
  • Je wordt niet platgespamd door ons.


Je kunt je aanmelden via deze link.


Algemene informatie over het Groen Traineeship vind je op www.groentraineeship.nl

Getting there

About Groen Traineeship

Ben jij tussen de 16 en 30? Heb jij ongeveer 1 dag in de week tijd? En wil jij je actief inzetten voor natuur en duurzaamheid in Nederland? Bijvoorbeeld een overtuigende campagne bedenken om plasticgebruik te verminderen, zeldzame vlinders helpen, Tiny Forests te beheren of als onderdeel van een festivalteam met andere jongeren te praten over een eerlijke verdeling van de klimaatkosten? Dan hebben wij iets dat past bij jou. Met het Groen Traineeship kies jij welk project of projecten je wilt doen. Hopelijk tot snel :)
Algemene info over het Groen Traineeship vind je op www.groentraineeship.nl.

Let op: de inschrijving voor Blok 1 (september '19 t/m januari 2020) is gesloten op 31 augustus. Interesse in Blok 2 dat loopt van februari-juni 2020? Meld je dan vast aan!
Translate content to English