Skip Navigation
About

Are you between 16 and 27? Do you have about 1 day a week? And do you want to actively contribute to nature and sustainability in the Netherlands? For example, putting nature work on the map among ...

Animal welfareNature & sustainability
Share

FULL! Make the Maas the boss

7 hrs/wk · 27 Feb 2021 – 3 Jul 2021
Kapellerpoort 1, 6041 HZ Roermond, Netherlands
Animal welfareNature & sustainability
The organiser has marked this opportunity as filled. Applications are closed.
#30011
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Groen-Traineeship/opportunities/30011 to join
Detailed description

**Dit Groen Traineeship is in Nederland. Soms wil je browser de tekst vertalen naar het Engels. Als dit zo is, bekijk je browser instellingen en zet hem op Nederlands, dan zal je de oorspronkelijke Nederlandse tekst zien**


Met dit project ga je op ontdekkingsreis langs de Maas als pionier op het gebied van Rechten voor de Natuur. Jij helpt mee met het voorkomen en het oplossen van plastic soep in de rivieren!

 

Je gaat samen met bedrijven, NGO's, waterbeheerders en overheden aan de slag om een nieuw vraagstuk te verkennen. Dit alles met het doel: een Schone Maas. Wekelijks werk je samen met andere jongeren om de gevolgen van afval op de rivier te onderzoeken en te verkennen hoe de rivier de status van rechtspersoon toebedeeld kan worden. Je krijgt de kans om workshops en trainingen te volgen en deze kennis om zetten in een actieplan. We gaan naar unieke plekken waar we samen aan de slag gaan om de rivier schoon te maken. Je leert als persoon met kennis over rechten / beleid / maatschappelijke draagvlak over plastic soep, de Maas, natuur en visa versa. Je gaat mee op reis maar steekt ook de handen uit je mouwen. Dit alles levert je een ongekend netwerk op je bouwt aan de wereld vernieuwen kennis rondom natuurrechten. Jij kunt het verschil maken op het gebied van een Schone Maas!

 

Om het zelfs compact samen te vatten: Zie jij een nog nooit eerder afgelegd avontuur van 5 maanden voor een Schone Maas wel zitten? Wil jij zeggen dat je bijgedragen hebt aan een wereldwijde innovatie? Wil je een groot netwerk? Wil jij meer weten over de natuur als rechtspersoon en alles wat op deze onderwerpen? Dan is dit project echt iets voor jou.

 

In het kort: jouw inzet

- Je bedenkt een actieplan hoe de Maas de status als rechtspersoon kan krijgen

- Je ontdekt de riviernatuur en verneemt kennis over de invloed van op afval

- Je onderzoekt mogelijkheden op het gebied van rechten en natuur

- Je helpt vertegenwoordigers van de Verenigde Naties, grote bedrijven, overheden en NGO's om een wereldwijd vernieuwend vraagstuk op te lossen.

- Je krijgt de mogelijkheid om veel workshops en trainingen te volgen zoals Storytelling, Visual Changemaking, Rechten voor de natuur, Projectmanagement en Organiseren.

 

In het kort: jouw impact

Het betrokken netwerk heeft grootse mogelijkheden op het gebied van impact creëren, inzet van netwerk benutten, delen van kennis en van invloed. Wat nu ontbreekt is een groep jongeren die zich niet laat belemmeren door de denken met 'maar'. Jij zorgt voor de creativiteit die nodig is om nieuwe manieren van denken in te zetten voor het oplossen van een wereldwijd probleem, afval in rivieren en oceanen!

 

Wanneer?

Van 27 februari t/z. 3 juli. 27 februari maken we middels een landelijke dag kennis met alle groene trainees van Nederland. Vanaf dan zullen we elke woensdag, start 3 maart, tussen 09.00 en 16.00 uur. Waar en anders digitaal.

 

Locatie:

- Kantoor IVN Limburg, Kapellerpoort 1, 6041HZ Roermond

- Digitaal, daar waar de identiteit van de stichting van de stichting en de digitale wereld.

 

Wat bieden wij?

Het groene traineeship geeft jou

● een unieke kans om kennis en ervaring op te doen bij een landelijke projectorganisatie op het gebied van natuureducatie en duurzaamheid;

● professionele begeleiding;

● samenwerken met een groep van 10 tot 15 stagiaires

● relevante trainingen en workshops;

● een upgrade van je netwerk;

● een creatieve omgeving waar je talent kunt ontdekken en inzetten;

● de mogelijkheid ideeën om zetten uitvoering in uitvoering;

● een reiskostenvergoeding.

 

Dus ben jij

● Tussen de 16 en 27 jaar oud? 

● Klaar om jouw impact te vergroten en de Maas de Baas te maken? 

● Van 27 februari 2021 tot 3 juli 2021

 

Meld je dan snel aan!

 

 

Projectleider IVN:

Noï Boesten

Getting there
About Groen Traineeship
Are you between 16 and 27? Do you have about 1 day a week? And do you want to actively contribute to nature and sustainability in the Netherlands? For example, putting nature work on the map among young people, save the eel, plant Tiny Forests together with residents and children or set up a festival tour for the kickstart "the Year of the Changeer". Then we have something that suits you. With the Green Traineeship you choose which project or projects you want to do. Hope to see you soon :)
You can find general information about the Green Traineeship at www.groentraineeship.nl.
The organiser has marked this opportunity as filled. Applications are closed.
#30011
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Groen-Traineeship/opportunities/30011 to join

© Deedmob, B.V.
Translate content to English
English