This is a past deed

Evenement vrijwilligers gezocht voor goede doelen evenement HomeRide 2019!

Omnisport Apeldoorn

This is a past deed

In het weekend van 22 en 23 juni passeren ruim 60 HomeRide teams Apeldoorn. HomeRide een wielrentocht van het Ronald McDonald Kinderfonds waarbij geld in wordt gezameld voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen.

 

Deelnemers aan de wielrentocht leggen, in estafettevorm, maar liefst 500 kilometer af in 24 uur om zoveel mogelijk overnachtingen mogelijk te maken voor gezinnen met een ziek of zorgintensief kind in de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. De teams fietsen in de vorm van een hart door Nederland, want Home is where the heart is. Op de route bevinden zich checkpoints, waar de deelnemers uit kunnen rusten, kunnen eten en zich kunnen laten masseren. Om vervolgens met hernieuwde energie weer te kunnen lopen.

 

HomeRide zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek! De hulp van enthousiaste vrijwilligers is hard nodig om dit evenement succesvol te laten verlopen. Help je mee?


Wij zijn opzoek naar:

  • Alleskunners die graag hun handen uit de mouwen steken
  • Masseurs
  • Fotografen
  • Scooterrijders

About HomeRun HomeRide

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten, vechten tegen de elementen. De HomeRide, de sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds waarbij deelnemers in teamverband 500 kilometer in 24 uur fietsen en de HomeRun, de sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds waarbij deelnemers in teamverband 240 kilometer hardlopen in 24 uur. Dag en nacht, in weer en wind. Dat éne doel houdt hen op de been: geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen, zodat ouders dicht bij hun kind in het ziekenhuis kunnen zijn.. Want home is where the heart is…
Translate content to English