Vervoersvrijwilligers gezocht!

One off · Anytime
Lindeweg 12, 2995 XK Heerjansdam, Nederland
Driving
Talking to othersDutch
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Horses-en-Co/deeds/13249 to join
Detailed description

Om ervoor te kunnen zorgen dat al onze kids op tijd gehaald en gebracht worden zijn wij op zoek naar vervoersvrijwilligers met rijbewijs, affiniteit met onze doelgroep en flexibiliteit!

We zijn voor verschillende dagen en tijden op zoek naar kanjers die onze kids veilig van A naar B willen brengen. 

Wat bieden wij?

Als vrijwilliger word je onderdeel van een jong, dynamisch en gepassioneerd team. Onze vervoersvrijwilligers hebben tijdens de ritjes beschikking over één van onze Horses&co auto’s. Eigen vervoer is niet nodig.

Onze vrijwilligers nemen natuurlijk deel aan al onze team activiteiten en uitjes. Daarnaast worden je onkosten (deels)vergoed.

Wie zijn wij?

Horses&co biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die (gespecialiseerde) zorg nodig hebben. Deze hulp kan verschillende grondslagen hebben, zoals LVG, ASS, schoolverlaters en andere gedrags- en ontwikkelingsstoornissen.

Natuurlijk hoeft men geen label te hebben en zijn wij er voor iedereen die gewoon even wat extra's nodig heeft. Door met een multidisciplinair team te werken hebben wij verschillende tools in handen om allround zorg aan te kunnen bieden.

Wie ben jij?

Sta jij stevig in je schoenen? Heb je een paar uurtjes per week over? Vind je het leuk om te rijden en heb je affiniteit met onze doelgroep?

Ben jij een van onze nieuwe kanjers? Stuur dan een mailtje naar administratie@horsesenco.nl

Getting there
Volunteering in Heerjansdam > Heerjansdam Deeds > Horses&Co > Vervoersvrijwilligers gezocht!
About Horses&Co
Horses & Co, de leukste zorgboerderij van Zuid-Holland.
Volwassenen en kinderen kunnen bij ons terecht om even weg te zijn van de thuissituatie, voor dagbesteding of om een tijdje te logeren. De activiteiten vinden plaats in een natuurlijke omgeving en hebben vanzelfsprekend vaak te maken met dieren. Er zijn verschillende paarden aanwezig en daarnaast een aantal alpaca’s, honden, ezels, varkentjes, konijnen en katten. Zonder uitzondering dieren die een positieve uitwerking kunnen hebben op de cliënten.
Op zorgboerderij Horses & Co wordt ervaringsgericht gewerkt. De cliënten voeren allerlei taken uit, die allemaal (kleine) leermomenten opleveren. Daarnaast wordt er natuurlijk ook gespeeld en af en toe zelfs een uitstapje gemaakt. Dit alles gebeurt onder de professionele en betrokken leiding van ons deskundige personeel.
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Horses-en-Co/deeds/13249 to join