This is a past deed

Festival Karavaan

One off · 274 hrs · May 30–Jun 10
Alkmaar, Nederland
PolicingOutdoorsCateringDrivingEscortingStewarding
This is a past deed
Detailed description

Kom het team van Karavaan festival versterken! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen meebouwen, meedenken en meebeleven. Als vrijwiliger van Karavan zie je volop locatietheater, sta je midden tussen de bezoekers, voorstellingen, theatermaker en tientallen andere vrijwilligers en wordt je meegevoerd naar buitgewone locaties in regio Groot Alkmaar.


Van Hemelvaart t/m Pinksteren is de 26ste editie van Karavaan Festival met locatietheater in de hele regio en een festivalhart op het Doelenveld in Alkmaar. Blokkeer je agenda voor een theatrale fietsroute, buitengewoon locatietheater op bijzondere plekken en aantrekkelijke arrangementen voor een hele dag of avond uit. Bovendien is er elke dag gratis straattheater én live muziek in het festivalhart, vind je er gekke installaties en eet je een heerlijke maaltijd in pop-up restaurant Tineke Kookt.

in 2019 is het thema: Eigen Grond.

Tickets en volledig programma in het voorjaar van 2019.

Met locatietheater in o.a. Alkmaar, Oterleek, Egmond, Heiloo, Bergen en Langedijk


Foto: Bowie Verschuuren

Getting there

About Stichting Karavaan Exceptionel

De Stichting Karavaan Exceptionel ontwikkelt, presenteert en produceert podiumkunsten op locatie. Kernactiviteit is het jaarlijkse Karavaan Festival in de regio Groot Alkmaar. We maken daarnaast een vervolg op het talentontwikkelingstraject de Winterkaravaan waarvan de eerste editie in 2016 was en hebben een jaarlijks terugkerend nieuw festival in de Haarlemmermeer ontwikkeld: Grazende Zwaan. Ook doen we diverse projecten op locatie, op eigen initiatief of op aanvraag, van klein tot groot. De monumentale locatie (die in de volksmond heet:) De Drie Kronen aan het Luttik Oudorp 114 in Alkmaar is de ontmoetings- en inspiratieplek van Karavaan. Hier kom je voor kunst, koffie (en lekkers) en flexplekken.
Translate content to English