Skip Sidebar
Plan Nederland

Plan Nederland

Non-profit

About

Plan International The Netherlands is part of Plan International. Plan International has been working since 1937 on sustainable poverty alleviation and better living conditions for children in ...

Children & youthGender equality
Share

Gastspreker

2 hrs/wk · Starting from 2 Jun 2020
Children & youthGender equality
500 spots left.
Share opportunity
#21499
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Plan-Nederland1/opportunities/Gastspreker/21499 to join

Detailed description

Plan International Nederland is een internationale kinderrechtenorganisatie die werkt aan het realiseren van gelijke rechten en kansen voor meisjes en het verbeteren van de levensomstandigheden van meisjes en jongens in ontwikkelingslanden. Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes dezelfde rechten en kansen krijgen als jongens, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen. Plan International doet dit door het uitvoeren van projecten in 54 ontwikkelingslanden die de achterstelling van meisjes tegengaan en de levensomstandigheden en toekomstkansen van meisjes en jongens verbeteren en door wereldwijd op te komen voor kinderrechten, met de nadruk op de rechten van meisjes. De functie Waarom is het werk dat Plan doet zo belangrijk? Als gastspreker heb jij de taak om dat te vertellen! Het is aan jou om de boodschap van Plan op een duidelijke en enthousiaste manier over te brengen bij diverse clubs en verenigingen. Dit doe je met een inhoudelijk goed verhaal en door te zorgen voor interactie met en tussen de luisteraars. Als gastspreker krijg je eerst een training bij Plan International Nederland. Zo weet jij precies hoe je het verhaal van Plan het beste over kan brengen. Hierna zal je in je eigen regio als gastspreker aan de slag gaan. Zo strijd jij mee voor gelijke rechten en kansen voor meisjes wereldwijd. Want als we meer mensen bereiken, kunnen we uiteindelijk voor meer hulp en ondersteuning zorgen in ontwikkelingslanden. Maatschappelijk belang Met dit werk doe je ervaring op bij een maatschappelijke organisatie. Je ziet met eigen ogen hoe Plan International zich inzet voor kinderen, families en communities in ontwikkelingslanden! Duur Je volgt één dagdeel een training bij Plan International Nederland. Na deze training ga je bij diverse clubs en verenigingen langs als gastspreker. Dit zal vooral in de avonden zijn. Hoe vaak je als gastspreker aan de slag gaat, is helemaal aan jou. Er is een reiskostenvergoeding beschikbaar voor gastsprekers. Wie zoeken we? Voor dit vrijwilligerswerk vragen wij het volgende: • Goede contactuele vaardigheden. • Enthousiasme, overtuigingskracht en positieve energie. • Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ben je geïnteresseerd? Lijkt het jou leuk om als gastspreker aan de slag te gaan en zo het bereik van Plan International Nederland te vergroten? Meld je dan aan als vrijwilliger en kom ons team versterken! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@plannederland.nl ter attentie van Sandra Versteeg. Voor vragen over deze functie kan je het beste een mail sturen naar vrijwilligers@plannederland.nl. Mocht je liever bellen, dan kun je terecht bij Sandra Versteeg. Tel. 085-7732007 (maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 16.30 uur).

Opleidingsvereiste

Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Met dit werk doe je ervaring op bij een maatschappelijke organisatie. Je ziet met eigen ogen hoe Plan International zich inzet voor kinderen, families en communities in ontwikkelingslanden!

Getting there

About Plan Nederland

Plan International The Netherlands is part of Plan International. Plan International has been working since 1937 on sustainable poverty alleviation and better living conditions for children in developing countries, with a special focus on equal rights and opportunities for girls.
Translate content to English
500 spots left.
Share opportunity

© Deedmob, B.V.
Translate content to English
English