Skip Navigation
Skip Sidebar

About

Our food impacts our health, the environment, human rights and animal welfare. Questionmark helps consumers, producers and supermarkets to make responsible choices when buying and selling food.

Animal welfareWellbeingNature & sustainability
Share

Junior Specialist IT & Data

Anytime
From home
ProgrammingIT
Animal welfareWellbeingNature & sustainability
2 spots left.
Share opportunity
#43949
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Questionmark-Foundation/opportunities/Junior-Specialist-IT--Data/43949 to join

Contact person

Annelore Van der LintAsk Annelore a question

Summary

Questionmark zoekt een dataspecialist die uitstekend kan programmeren.

Detailed description

Questionmark is een onderzoeksstichting met als missie ons voedsel duurzamer, gezonder en eerlijker te maken. We doen dat onder andere door onderzoek te doen naar supermarkten en hun voedselaanbod. Hierbij verzamelen we data over alle voedselproducten op de markt. Echt álle voedselproducten? Ja, allemaal. 

Die data helpen ons om te onderzoeken welke bedrijven voorop lopen in het verduurzamen van het voedselsysteem en welke bedrijven nog een zetje nodig hebben. De resultaten delen wij met de supermarkten en publiceren we in de media. Onze onderzoeken hebben al geleid tot aantoonbare verbeteringen bij overheid, voedselproducenten en supermarkten.

Questionmark zoekt een dataspecialist die uitstekend kan programmeren

We zoeken een allround IT-ontwikkelaar die software kan (helpen) bouwen om bijvoorbeeld webshops te scrapen, data te structureren en analyseren en slimme oplossingen te bedenken voor alle onverwachte uitdagingen die we tegenkomen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent vertrouwd met een aantal van de volgende talen/frameworks: SQL, PostgreSQL, Python, Ruby, Ruby on Rails, Javascript, React, Cordova, React Native.
 • Je voelt je thuis op de Unix command-line, zowel lokaal als in de cloud.
 • Je hebt ervaring met het documenteren, testen en deployen van code, en denkt na over code-kwaliteit en datastromen.
 • Je kunt zelfstandig werken in een multidisciplinair team en houdt de communicatie open.
 • Je wil bijdragen aan een duurzame wereld met eerlijk, gezond, milieu- en diervriendelijk voedsel
 • Je kunt 'algoritmisch denken': je kunt informatie die bedoeld is voor mensen, vertalen naar informatie voor machines. En andersom.
 • Je bent ook inhoudelijk geïnteresseerd in onze onderwerpen; je bent benieuwd of er in Engeland net zoveel keurmerken zijn voor diervriendelijke eieren als in Zweden, en je bedenkt graag een systeem om dat te meten
 • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor details: een spelfout in de ingrediëntenlijst van een pak koekjes mag onze analyses niet in de war gooien.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
Over Questionmark

Questionmark is een onderzoeksstichting met grote ambities. Dit is wat je kunt verwachten:

 • De kans om iets goeds te doen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de wereld om je heen;
 • Enorme ambities en uitdagingen, maar ook de vrijheid om zelf strategie en een aanpak te ontwikkelen die leiden tot het succes van jouw werk en Questionmark;
 • Een klein, gedreven team met ervaring in voedsel en duurzaamheid, onderzoek, marketing, data en techniek. Onze ervaren senior ontwikkelaar kan je wegwijs maken in onze werkwijze en de bestaande code.
 • Veel ruimte om vanuit huis te werken, met Amsterdam Noord als verzamelplek waar we regelmatig samenkomen. Maar het kan ook dat we gaan wandelen in Zwolle of picknicken in Zeist. 
 • Een salaris dat past bij de sector en je ervaring.

Herken je jezelf in het profiel en voel je je thuis bij een kleine, ambitieuze onderzoeksstichting? Stuur je sollicitatie naar info@thequestionmark.org.


What we will provide to volunteers

💸 Reimbursement of costs🤝 Extra support
2 spots left.
Share opportunity

About Questionmark Foundation

Our food impacts our health, the environment, human rights and animal welfare. Questionmark helps consumers, producers and supermarkets to make responsible choices when buying and selling food.
Translate content to English

© Deedmob, B.V.
Translate content to English