Skip Navigation

Saame

Non-profit

About

Saame helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Wat wil jij bereiken? Saame helpt jou om jouw doelen te bereiken. Naast persoonlijke gesprekken kun je maandelijks meedoen aan workshops die jou ...

Children & YouthOlder peoplePoverty & housing
Share

About Saame

Saame helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Wat wil jij bereiken? Saame helpt jou om jouw doelen te bereiken. Naast persoonlijke gesprekken kun je maandelijks meedoen aan workshops die jou helpen met jouw professionele, persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen senioren
Vrijwilligers, mensen met een participatiebaan en mensen met werkmatige dagbesteding zorgen dat senioren niet alleen hoeven te eten door een gezamenlijke maaltijd voor ze te koken. Ze organiseren dagelijks activiteiten voor senioren uit de wijk en verzorgen leuke uitstapjes.

Senioren helpen kinderen
Samen een tekening maken, een voorlees-ochtend en het organiseren van kinderfeestjes voor kinderen die onder de armoedegrens leven. Senioren maken op allerlei manieren het verschil in het leven van kinderen uit de wijk.

Kinderen helpen senioren
Kleine klusjes in huis uitvoeren voor senioren die dat zelf niet meer kunnen, een kerstdiner organiseren voor eenzame senioren en senioren een leuke dag bezorgen met moderen spelletjes. Kinderen en jongeren uit de wijk helpen senioren op verschillende manieren.