Volunteering in Elahuizen > Elahuizen Deeds > SailWise > Open dag op de Beatrix en in It Sailhûs

This is a past deed

Open dag op de Beatrix en in It Sailhûs

This is a past deed

Kom naar onze open dagen

In 2019 organiseren wij weer drie open dagen op onze accommodaties. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de sfeer te proeven of om juist een andere accommodatie te verkennen. Naast een rondleiding op deze unieke accommodaties word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden. 


Meer informatie over de open dagen en aanmelden vind je hier.

Zondag 12 mei

Open dag op de Beatrix en in It Sailhûs

Tijdens deze open dag krijg je de mogelijkheid een kijkje te nemen in de volledig aangepaste appartementen van It Sailhûs én aan boord van catamaran Beatrix. Zéker weten dat je enthousiast raakt bij het zien van zoveel comfort en gezelligheid. Je krijgt meteen zin om hier je vakantie door te brengen!


Aanmelden Informatie over tijd en opstapplaats volgen zo spoedig mogelijk, houd daarvoor onze website in de gaten. Wil je komen kijken dan is het belangrijk om je van te voren op te geven. Je kunt je nu al aanmelden door een mail te sturen naar boekingen@sailwise.nl

About SailWise

Grenzen verleggen, uitdagingen aangaan en genieten op en aan het water, samen of alleen. Het kan allemaal! SailWise biedt al 40 jaar watersportvakanties voor mensen met een beperking. Wij spreken je aan op wat je nog wel kunt. Ons motto is: iedereen kan watersporten. Bovendien heb je een actieve rol in het reilen en zeilen van de week, want de vakantie maak je samen!
Translate content to English