Skip Sidebar

About

Als werkgroep van het Nivon organiseert Spring reizen en weekenden voor enthousiaste buitensporters. Spring richt zich op de doelgroep 25 t/m 40 jaar. We zijn allemaal vrijwilligers en ook onze ...

Nature & sustainabilitySport & recreationChildren & youth
Share

About Spring Reizen Nivon

Als werkgroep van het Nivon organiseert Spring reizen en weekenden voor enthousiaste buitensporters. Spring richt zich op de doelgroep 25 t/m 40 jaar. We zijn allemaal vrijwilligers en ook onze leeftijd valt binnen deze groep.

Spring Reizen is een werkgroep van Nivon natuurvrienden, hier een groepsfoto van een opleidingsweek tot reisbegeleider (Niels Wheeler)Wandelreisorganisatie
Spring Reizen is een reisorganisatie zonder winstoogmerk (non-profit) die actieve, sociale en gelijkgestemde leeftijdsgenoten bij elkaar brengt door het organiseren van avontuurlijke wandelreizen, wandelweekenden en aanverwante buitensportactiviteiten. Iedere reis vindt slechts éénmaal plaats en is daarmee uniek. Spring richt zich op de doelgroep 25 t/m 40 jaar.

Vrijwilligersorganisatie
Spring is een organisatie van vrijwilligers van 25 t/m 40 jaar. Iedere reis wordt voorbereid en uitgevoerd door twee begeleiders. Zij hebben een intensieve opleiding gevolgd bij ervaren reisbegeleiders. Er is sprake van een langdurige relatie tussen alle vrijwilligers en samen zijn zij verantwoordelijk voor de ontwikkelingen binnen Spring.

Nivon natuurvriendenOnderdeel van Nivon Natuurvrienden
Spring is een onderdeel van de vereniging Nivon Natuurvrienden. De uitgangspunten van de Nivon reizen zijn ook uitgangspunten van Spring. Het zijn groepsreizen met aandacht voor de sociale en avontuurlijke aspecten. De deelnemers leveren een actieve bijdrage aan het slagen van de reis; de reisbegeleiders zijn geen reisleiders. Spring organiseert haar activiteiten op een duurzame manier. Hierbij kiezen we voor het genieten van eenvoud.

© Deedmob, B.V.
Translate content to English
English