Skip Navigation
About

The Vier het Leven Foundation organizes film, theater, museum and concert visits for the elderly who are usually at home. They are guided from door to door and enjoy an arrangement where everything is ...

Community & familyArt & cultureOlder peopleHealth & wellbeing
Share

PR medewerker

3 hrs/wk · Starting from 1 Jan 2019
Vanuit eigen werkplek of op locatie Enschede
Community & familyArt & cultureOlder peopleHealth & wellbeing
3 spots left.
#21303
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Stichting-VierhetLeven/opportunities/PR-medewerker/21303 to join
Detailed description

- Naamsbekendheid in regio Enschede-Hengelo verder uit te bouwen om meer ouderen kennis te laten maken met de activiteiten van Vier het Leven. - Tevens in contact komen met welzijnsorganisaties en bedrijven, maar ook serviceclubs en lokale fondsen die Vier het Leven willen steunen.

Opleidingsvereiste

HBO, MBO

Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden een zelfstandige en uitdagende vrijwilligersfunctie binnen een groep vrijwilligers. Je krijgt de kans om je kennis en ervaring op het gebied van PR te ontdekken en (verder) te ontwikkelen. Daarnaast ga je aan de slag in een inspirerende omgeving waarin je veel nieuwe contacten kunt leggen. Jaarlijks is er een bijeenkomst met collega’s uit het hele land. Je werkt samen met andere PR vrijwilligers. De regiocoördinator is je aanspreekpunt.

Getting there
About Stichting Vier het Leven
Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater-, museum- en concertbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij alles is geregeld om zorgeloos uit te gaan.

Samen uit, samen genieten
Vier het Leven telt landelijk meer dan 1.700 vrijwilligers – veelal cultuurliefhebbers - die zorgdragen voor een persoonlijke begeleiding van de ouderen. Elke vrijwilliger begeleidt maximaal drie ouderen per activiteit waarbij ‘samen uit, samen genieten’ centraal staat.

Onze kracht
De kracht van Vier het Leven zit in het maatwerk, de persoonlijke aandacht en het wegnemen van drempels. Onze gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht. Begeleiding, vervoer, entree en consumpties zijn allemaal inbegrepen.

Explosieve groei
Dat we voorzien in een grote behoefte, blijkt wel uit de groeicijfers. Namen in 2006 nog 600 ouderen deel, in 2017 hadden we ruim 20.000 deelnemers. Zo brengen we steeds meer ouderen in contact met betekenisvolle ervaringen en met elkaar.
3 spots left.
#21303
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Stichting-VierhetLeven/opportunities/PR-medewerker/21303 to join

© Deedmob, B.V.
Translate content to English
English