Volunteering in Bredalaan > Bredalaan Deeds > Vitalis WoonZorg groep > Ga samen met je team en onze bewoners een speurtocht doen!

This is a past deed

Ga samen met je team en onze bewoners een speurtocht doen!

WoonincPlusVitalis Theresia
Bredalaan 77, 5652 Eindhoven, Nederland
Outdoors
Escorting
Befriending
Managing people
Talking to others
Listening

This is a past deed

Vind jij het leuk om samen met je team een speurtocht te doen met onze bewoners van Theresia (Vitalis)? Meld je dan nu aan!


Samen met je team en onze bewoners ga je een wandeltocht maken door de wijk. Tijdens deze wandeltocht komen er vragen en/of opdrachten, hier help je de bewoners mee met het invullen. Dit duurt zo'n 1,5 tot 2 uur. Onze bewoners vinden het super leuk om samen gezellig buiten te wandelen en vragen en opdrachten te maken over Strijp.


Voordat we beginnen met de speurtocht laten we onder het genot van een kopje koffie met gebak jullie kennis maken met de bewoners. Na de speurtocht sluiten we gezamenlijk af bij onze vestiging Theresia. Hier zal ook een soort prijsuitreiking bij zitten.


Is het niet heerlijk om deze bewoners die niet zo vaak buiten komen wat individuele aandacht te geven tijdens een wandeling en het maken van vragen over de Strijp? Een beetje betrokkenheid doet iedereen goed. Hier kan jij met je team een mooie bijdrage aan leveren, door deze bewoners een mooie dag te bezorgen!

About Vitalis WoonZorg groep

Vitalis WoonZorg Groep staat voor een goede kwaliteit van leven voor onze bewoners. Wij bieden alles wat daarvoor noodzakelijk is: woningen en voorzieningen in allerlei variaties, alle vormen van zorg, begeleiding en behandeling, een breed spectrum aan welzijnsactiviteiten in een sfeervolle en stimulerende leefomgeving. Bewoners hebben ruimte voor een eigen leven waarin hun persoonlijke keuzes leidend zijn.
Translate content to English