This is a past deed

Vrijwilliger Opbouwdag

Naast de doppio espressobar vind je een poort, het Voormalig Bouwcentrum bevindt zich achter die poort in een verscholen hofje.
Kruisplein 15, 3014 Rotterdam, Netherlands

This is a past deed

Op zaterdag 18 mei is het 70 jaar sinds de officiële opening van het Bouwcentrum tijdens Opbouwdag. We vieren het groots: met een bijzondere onthulling, veel rondleidingen en diverse voorstellingen. We zijn op zoek naar een aantal vrijwilligers om ons die dag te helpen. Vrijwilligers kunnen rekenen op een ontzettend leuke middag, een unieke belevenis en thee/koffie/koekjes en snoep. 

Roles

 • Fotograaf Opbouwdag
  Photography
  Saturday, May 18, 2019
  3:00 PM - 5:30 PM
  Tijdens Opbouwdag onthullen we een plaquette ter ere van de eerste directeur van het Bouwcentrum, Jan van Ettinger.

  Dit zorgt ervoor dat we een groot aantal oud-werknemers van het Bouwcentrum ontvangen, voor een unieke reünie op hoge leeftijd. Dit zal de laatste keer zijn dat de oud-medewerkers van het Bouwcentrum met zo velen bij elkaar komen. We zijn opzoek naar een fotograaf om dit vast te leggen op die dag. Tussen 15.00- 17.30 uur vind de ceremonie plaats.
 • Gastvrouw/ Gastheer
  Organising
  Teamwork
  Managing people
  Saturday, May 18, 2019
  10:00 AM - 5:30 PM
  Iemand die geïnteresseerden ontvangt en verzamelt tbv de volgende rondleidingen. Praktische zaken en faciliteiten kunnen door de gastvrouw/ gastheer worden afgehandeld. Aanspreekpunt voor de vrijwilligers die de rondleidingen verzorgen.

 • Vrijwilliger
  Saturday, May 18, 2019
  9:00 AM - 5:30 PM
  Vrijwilligers zijn onmisbaar voor ons: om rondleidingen te geven, kinderactiviteiten te begeleiden of om te zorgen dat de dag goed op rolletjes loopt als vliegende keep. We hebben je er graag bij als vrijwilliger, leuke dag gegarandeerd!

  Een hele dag is niet nodig: je kunt je aanmelden voor een ochtend of middag deel.
  Je krijgt alle informatie mee voor je start, alles zal vooraf met je doorgenomen worden.

About Voormalig Bouwcentrum Rotterdam

Het Voormalig Bouwcentrum Rotterdam is een bijzondere plek in het centrum van Rotterdam. De architectuur van het pand is uniek, en de geschiedenis het delen waard. Nu heeft hoofdkantoor van energieleverancier Greenchoice, vroeger het expositiecentrum van het Bouwcentrum. Met Voormalig Bouwcentrum Rotterdam proberen we dit stukje bijzonder erfgoed te delen met Rotterdam en omstreken. De wederopbouw is nu eenmaal een belangrijk stukje geschiedenis van de stad.
Translate content to English