Scan me or visit www.deedmob.com/o/Vrijwilligers-CentraleAmsterdam/deeds/12210 to join

1000 & 1 mogelijkheden

One off · Anytime
Amsterdam, Nederland
CoachingGardeningCateringTranslationMarketing & CommunicationsSocial mediaReceptionistFood banksBefriendingTechnologyPlanningSchool GovernorTrusteeshipBusiness DevelopmentAccountancyFinancial controlInterpretationLegal workManagementCampaigningDesignFundraisingLobbyingStewardingConstructionPolicingDIY / Odd JobsFirst AidDrivingOutdoorsRetailTrainingTeachingYouth WorkCounselingMentoringCare workSupport workProviding adviceEscortingResearchAdministrationITWeb developmentData Science
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Vrijwilligers-CentraleAmsterdam/deeds/12210 to join
Detailed description

Wil jij iets goeds doen voor een ander of de stad? Vrijwilligers Centrale Amsterdam helpt je graag verder. Er zijn meer dan duizend mogelijkheden. Van maatje voor een vluchteling tot koken in buurthuizen, van zingen met ouderen tot fotograferen, van helpen in een museum tot dieren verzorgen op een kinderboerderij. Via ons kom je in contact met een organisatie die jouw hulp goed kan gebruiken. Voor een dagdeel per maand, een paar uur per week of een eenmalige klus. Net wat jij wilt en zoekt! 


Wil je je graag inzetten om een verschil te maken? We helpen je graag bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk in Amsterdam, dat aansluit bij jouw talenten, wensen en agenda. 

Getting there

About Vrijwilligers Centrale Amsterdam

Met keuze uit meer dan 1000 vacatures is er voor iedereen wel iets passends! Vanuit onze vestigingen door heel Amsterdam verbinden we mensen die vrijwilligerswerk willen gaan doen aan Amsterdamse non-profitorganisaties.