Looking for women's coaches!

Vacancy · 1–8 hrs/wk
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
TrainingCoaching
Managing people
The organiser has marked this deed as filled. Applications are closed.
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Vrijwilligers-CentraleAmsterdam/deeds/14261 to join
Detailed description

Je coacht een dame in West met het doel om haar een stap verder te helpen. Je ondersteunt haar op taalgebied en denkt samen met haar na over de stappen die zij kan zetten om verder te komen.


Verschillende dames in Amsterdam West geven aan dat ze stappen willen zetten, maar kunnen dit niet helemaal alleen. Daarom zoeken zij een vrijwillige coach, die hun tijdens dit traject kan begeleiden. Er ligt altijd ook een taalvraag, dus de dames vinden het ook fijn om soms de Nederlandse spreekvaardigheid te kunnen oefenen. Maar daarnaast willen ze ergens naartoe. Jij staat naast jouw dame en begeleidt haar tijdens de stappen zie ze zet.


Je bepaalt zelf je eigen beschikbaarheid. In overleg met de dame die je coacht bepaal je de data, tijdstip en locatie. Je bent ongeveer 1,5 uur per week tot 2 uur per 2 weken beschikbaar.

What volunteers needNative language skills
Getting there
About Vrijwilligers Centrale Amsterdam
Met keuze uit meer dan 1000 vacatures is er voor iedereen wel iets passends! Vanuit onze vestigingen door heel Amsterdam verbinden we mensen die vrijwilligerswerk willen gaan doen aan Amsterdamse non-profitorganisaties.
·
Translate content to English
The organiser has marked this deed as filled. Applications are closed.
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Vrijwilligers-CentraleAmsterdam/deeds/14261 to join