Volunteers Waalre is looking for volunteers!

One off · Anytime
Trolliuslaan 7, 5582 GM Waalre, Netherlands
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Vrijwilligers-Waalre/deeds/11727 to join
Detailed description
Vrijwilligersactiviteiten zijn er voor iedereen, voor alle mensen ongeacht de leeftijd, het opleidingsniveau, land van herkomst of beperkingen. Veel organisaties zijn erg blij met deze extra ondersteuning op het gebied van het uitvoeren en begeleiden van hun activiteiten. De motivatie is voor elke vrijwilliger verschillend: sommigen zien het als een vrijetijdsbesteding met een bijdrage aan het welzijn van anderen, anderen willen via vrijwilligerswerk hun re-integratie of activeringsproces in werking zetten, weer anderen willen op deze manier eigen kennis en vaardigheden benutten en overdragen aan anderen Contacteer ons, kom eens bij ons langs, en we kunnen samen mooie dingen bereiken! Vrijwilligerswerk kan vanalles zijn. Lijkt het je leuk om ons te helpen, kom dan snel met ons in contact!
Getting there
Volunteering in Waalre > Waalre Deeds > Vrijwilligers Waalre > Volunteers Waalre is looking for volunteers!
About Vrijwilligers Waalre
Vrijwilligersactiviteiten zijn er voor iedereen, voor alle mensen ongeacht de leeftijd, het opleidingsniveau, land van herkomst of beperkingen. Veel organisaties zijn erg blij met deze extra ondersteuning op het gebied van het uitvoeren en begeleiden van hun activiteiten.

De motivatie is voor elke vrijwilliger verschillend: sommigen zien het als een vrijetijdsbesteding met een bijdrage aan het welzijn van anderen, anderen willen via vrijwilligerswerk hun re-integratie of activeringsproces in werking zetten, weer anderen willen op deze manier eigen kennis en vaardigheden benutten en overdragen aan anderen

Contacteer ons, kom eens bij ons langs, en we kunnen samen mooie dingen bereiken! Vrijwilligerswerk kan vanalles zijn.
·
Translate content to English
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Vrijwilligers-Waalre/deeds/11727 to join