Volunteering in Gouda > Gouda Deeds > WNF Regioteam Groene Hart > Teamlid Educatie Basisscholen

Teamlid Educatie Basisscholen

One off
Gouda, Zuid-Holland, Nederland
Detailed description

Teamlid educatie


WNF-Regioteam Groene Hart is dringend op zoek naar nieuwe leden die het leuk vinden om voor de klas te staan.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om kinderen te vertellen over de natuur en het werk van het Wereld Natuur Fonds. Je draagt uiteraard ook zelf de natuur een warm hart toe.

Wat vragen we?

Betrokkenheid en beschikbaarheid. Je hoeft geen ervaren leerkracht te zijn. Je hoeft vooraf geen kennis te hebben van de diverse thema’s die worden behandeld. Alle informatie hebben we helder op papier staan. Wij zorgen voor een goede begeleiding.


De workshops hebben een bewezen succesvolle inhoud en bevatten naast fraai DVD beeldmateriaal ook aansprekende spelelementen.

Wat doet een regioteam?

Elk team bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers en zetten zich met uiteenlopende activiteiten in voor natuurbescherming, zoals presentaties geven op basisscholen, meedoen met evenementen in de regio en zelf activiteiten organiseren voor jong en oud. Sommige teams verkopen ook WNF-artikelen in de regio en geven informatie over het Wereld Natuur Fonds.

Wat bieden we?

We bieden je een leuke vrijwilligersjob, volop uitdaging en afwisseling, waarbij je je met een team van betrokken en enthousiaste mensen inzet om de aarde door te geven. Je werkt samen met en krijgt ook ondersteuning van het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds.

Meer informatie

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur een mail naar:

Regioteam Groene Hart: groenehart@wnfregioteam.nl

Getting thereRegio 't Groene Hart

About WNF Regioteam Groene Hart

Wij zijn een groep enthousiaste vrijwilligers voor het WNF, actief in de regio 't Groene Hart

Wat we doen:
- We zijn aanwezig bij regionale evenementen zoals markten, fairs en beurzen.
- Voor de rangers zijn er speciale activiteiten, zoals bijv. een lampionnentocht tijdens World Earth Hour, of een wandeling met de boswachter.
- We proberen bij bedrijven en instellingen begrip te kweken voor milieuvriendelijke en duurzame producten en processen.
- We geven voorlichting aan groepen jongeren of volwassen over het WNF.
- We geven gastlessen op basisscholen. Op een leuke en speelse manier leren we leerlingen meer over de natuur

Doe je ook mee?
Draag je het WNF ook een warm hart toe? Zet je dan samen met ons in voor het behoud van de natuur en het beschermen van bedreigde diersoorten. Je helpt het WNF door mee te doen aan een van de vele activiteiten die wij organiseren. Of door zelf een activiteit te bedenken. Het hoeft niet veel tijd te kosten, iedere vorm van ondersteuning is welkom!

Vrijwilliger worden?
Heb je interesse om vrijwilliger te worden binnen een van onze teams? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Meer informatie vind je op https://www.wnf.nl/doe-mee/vrijwilligers.htm.
Translate content to English