Let us know how you can help!

One off · Anytime
Zijdstraat 15, 1431 EA Aalsmeer, Netherlands
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Wereldwinkel-Aalsmeer/deeds/12570 to join
Detailed description
Do you share our mission and do you want to help us make a difference? Get in touch with us now so we can find out together how you can help! Tell us a bit more about yourself and why you’re motivated to support our mission, and we’ll get back to you soon so we can start doing good together!
Getting there
About Wereldwinkel Aalsmeer
Als Wereldwinkels werken we aan de bestrijding van armoede in ontwikkelings-landen. Wereldwinkels doen dat niet door het bieden van (nood)hulp, maar door handel. Dat doen we omdat we geloven dat handel de meest duurzame vorm van ontwikkeling is. Handel zorgt ervoor dat mensen in ontwikkelingslanden onafhankelijk worden van hulp, dat ze er zelf voor kunnen zorgen dat bijvoorbeeld hun kinderen naar school kunnen en er medische zorg beschikbaar is.

Dat kan alleen als handel ook voldoende inkomen oplevert. Er liggen veel kansen. De producten die wereldwijd worden verhandeld, komen vaak uit ontwikkelingslanden. De wereldmarkt is voor veel producenten uit ontwikkelingslanden echter niet zomaar te bereiken. Of de omstandigheden waaronder ze hun producten mogen leveren zijn slecht. Fairtrade zorgt ervoor dat producenten uit ontwikkelingslanden toegang hebben tot de wereldmarkt, op een manier dat ook zij van de handel profiteren. Als Wereldwinkels zorgen we voor markttoegang in Nederland.
·
Translate content to English
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Wereldwinkel-Aalsmeer/deeds/12570 to join