Communicatie held(in)

One off · Anytime
Vlaardingen, Nederland
Youth WorkSocial mediaMarketing & Communications
DutchReading & WritingPhotographyCreative
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/YMCA-Nederland/deeds/12684 to join
Detailed description

CJV Vlaardingen is op zoek naar een vrijwilliger tussen de 16-28 jaar die de jeugdactiviteiten van onze vereniging wil promoten. Wil jij onze website bijhouden, persberichten schrijven, flyers ontwerpen en berichten plaatsen op onze Instagram? Lees dan snel verder.

CJV Vlaardingen is een actieve jeugdvereniging met activiteiten zoals dans- en theaterlessen, kickbokslessen, een cursus freerunning, knutselclubs, de maandelijkse FICO filmmiddag, de jaarlijkse sinterkaasintocht en nog veel meer….


Wat kun je doen?

Als communicatie held(in) help je met onze on- en offline communicatie. Je plaatst nieuwe activiteiten op onze website, maakt foto’s bij jeugdactiviteiten en deze post je op onze social media. Ook maak je flyers en posters in onze huisstijl en zorg je dat deze worden verspreid. Heb je zelf een leuk en creatief idee, dan mag dat natuurlijk ook😊 Meedoen kan al vanaf een paar uur per maand.


Wie ben je?

Je bent enthousiast, ondernemend en hebt zin om eens iets anders te doen. Je bent creatief, vind het leuk om flyers vorm te geven en bent gek op social media.


Wat krijg je van ons?

Je krijgt van ons de kans om je te ontwikkelen en je creativiteit te uiten. Je leert omgaan met Publisher en Wordpress, wij proberen je hier zo goed mogelijk in te begeleiden. Ook mag je deelnemen aan cursussen van YMCA (waar CJV bij is aangesloten) en je ontvangt een mooi certificaat wat goed staat op je CV.


Doe je mee?

Stuur ons een email naar rosanne@ymca.nl. Wil je een beter beeld krijgen van CJV Vlaardingen, check dan de website www.cjvvlaardingen.nl

Getting there
About Zin in YMCA
YMCA is een jongerenorganisatie die een plek creëert waar ieder kind en jongere zich thuis voelt. Plezier maken, leren samenwerken en talenten ontdekken staan voorop. We organiseren zomerkampen en hebben lokale jeugdverenigingen, voornamelijk in de regio's Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zwolle, Groningen en Leeuwarden.
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/YMCA-Nederland/deeds/12684 to join