Pionier bij YMCA Blijdorp

One off · Anytime
Blijdorp, Rotterdam, Nederland
Youth Work
CreativeLeadershipTeamworkManaging peopleGovernanceOrganisingDutch
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/YMCA-Nederland/deeds/12692 to join
Detailed description

YMCA Blijdorp is op zoek naar vrijwilligers tussen de 16-28 jaar die samen met een team vorm willen geven aan een nieuwe YMCA jeugdvereniging in Blijdorp.


Een groep enthousiaste vrijwilligers wil een nieuwe vereniging starten in de wijk Blijdorp in Rotterdam. ‘We zijn aan het pionieren, onze mogelijkheden in de wijk aan het onderzoeken. Denk aan het leggen van de eerste contacten met gemeente, op zoek gaan naar mogelijke locaties, het bedenken van leuke activiteiten en nog veel meer! Jij kan met ons meedoen😊’


Wat kun je doen?

We zijn nog aan het opstarten, dus dat betekent dat ook alles mogelijk is. Denk aan het organiseren of begeleiden van een kinderactiviteit, promotie maken, helpen met het vinden van vrijwilligers, administratieve werkzaamheden en nog veel meer.. Heb je zelf een goed idee, dan mag dat natuurlijk ook😊  Meedoen kan al vanaf een paar uur per maand.


Wie ben je?

Je bent enthousiast, ondernemend en bruist van nieuwe ideeën. Je vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en probeert graag nieuwe dingen uit. Het is voor jou een uitdaging om van niets naar iets te gaan.


Wat krijg je van ons?

Je krijgt van ons de kans om je te ontwikkelen en met jou ideeën aan de slag te gaan. Je gaat op onderzoek uit en bouwt samen met het team aan een eigen YMCA vereniging. Je mag deelnemen aan cursussen van YMCA, zoals een training over spel, groepsdynamica of pestgedrag. Ook ontvang je een mooi certificaat wat goed staat op je CV.


Doe je mee?

Stuur een email naar rosanne@ymca.nl of check de website http://rotterdam.ymca.nl

Getting there
Volunteering in Rotterdam > Rotterdam Deeds > Zin in YMCA > Pionier bij YMCA Blijdorp
About Zin in YMCA
YMCA is een jongerenorganisatie die een plek creëert waar ieder kind en jongere zich thuis voelt. Plezier maken, leren samenwerken en talenten ontdekken staan voorop. We organiseren zomerkampen en hebben lokale jeugdverenigingen, voornamelijk in de regio's Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zwolle, Groningen en Leeuwarden.
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/YMCA-Nederland/deeds/12692 to join