Clubleiding bij YMCA regio Rijnmond

One off · Anytime
Zuid-Holland, Nederland
Youth Work
CreativeManaging peopleDutch
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/YMCA-Nederland/deeds/12701 to join
Detailed description

YMCA is op zoek naar vrijwilligers tussen de 16-28 jaar die een jeugdclub willen leiden bij één van de jeugdverenigingen in de regio Rotterdam.


Bij de lokale verenigingen YMCA Krimpen, CJV Vlaardingen, Jeugdclub Poortugaal, CJV Sliedrecht en CJV Feijenoord zijn wekelijks één of meerdere jeugdclubs. Gezelligheid staat voorop! Er wordt veel gekletst, spelletjes gespeeld en leuke knutselwerkjes gemaakt.


Wat kun je doen?

Jij kan wekelijks een uurtje club leiden. Je bedenkt samen met je team een leuke activiteit, denk aan een speurtocht, gourmetavond, tafelvoetbaltoernooi of knutselwerkje. Je organiseert dit, zorgt tijdens de club dat alles goed loopt en de kinderen de tijd van hun leven hebben.


Wie ben je?

Je bent enthousiast, ondernemend en wil graag met kinderen werken. Ook lijkt het je leuk om mensen te ontmoeten en werk je het liefste samen in een team. Je bent creatief en weet altijd wel wat leuks te bedenken.  


Wat krijg je van ons?

Je krijgt van ons de kans om je te ontwikkelen en een nieuwe ervaring op te doen. Je leert omgaan met kinderen en hoe je een activiteit kunt organiseren. Wij begeleiden je hierin zo goed mogelijk ook  mag je deelnemen aan cursussen van YMCA. Denk hierbij aan een training groepsdynamica, omgaan met moeilijk gedrag, etc.  Na afloop ontvang je een certificaat met al je vaardigheden die je hebt opgedaan.


Doe je mee?

Stuur een mailtje naar rosanne@ymca.nl of check de website http://rotterdam.ymca.nl/

Getting there
About Zin in YMCA
YMCA is een jongerenorganisatie die een plek creëert waar ieder kind en jongere zich thuis voelt. Plezier maken, leren samenwerken en talenten ontdekken staan voorop. We organiseren zomerkampen en hebben lokale jeugdverenigingen, voornamelijk in de regio's Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zwolle, Groningen en Leeuwarden.
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/YMCA-Nederland/deeds/12701 to join