Freerunner bij CJV Vlaardingen

One off · Anytime
Reigerlaan, Vlaardingen, Nederland
Youth Work
Managing people
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/YMCA-Nederland/deeds/12705 to join
Detailed description

CJV Vlaardingen is op zoek naar een vrijwilliger tussen de 16-28 jaar die mee wilt assisteren tijdens de lessen Freerunning.


CJV Vlaardingen organiseert op vrijdag van 16.30 tot 17.30 freerunning voor kinderen. Ze leren verschillende moves en tricks om van punt A naar B te komen. De lessen worden gegeven door freerun professional Vincent die hen de kneepjes van het vak komt leren.


Wat kun je doen?

Als freerunner ondersteun jij de professional tijdens de les. Je doet de trucs voor en geeft uitleg aan de kinderen. Je vangt hen op na de stunts en blijft hen motiveren. Ook help je met het opbouwen en opruimen van de zaal.


Wie ben je?

Je bent sportief, enthousiast en wil kinderen graag wat leren. Je bent geduldig en kan kinderen motiveren.


Wat krijg je van ons?

Je krijgt van ons de kans om je te ontwikkelen en ervaring op te doen als sportinstructeur. Je leert vangen, uitleg geven en met kinderen om te gaan.  Ook mag je deelnemen aan cursussen van YMCA (waar CJV bij is aangesloten) en je ontvangt een mooi certificaat wat goed staat op je CV.


Doe je mee?

Stuur een mailtje naar rosanne@ymca.nl. Wil je een beter beeld krijgen van CJV Vlaardingen, check dan de website www.cjvvlaardingen.nl.  

Getting there
Volunteering in Vlaardingen > Vlaardingen Deeds > Zin in YMCA > Freerunner bij CJV Vlaardingen
About Zin in YMCA
YMCA is een jongerenorganisatie die een plek creëert waar ieder kind en jongere zich thuis voelt. Plezier maken, leren samenwerken en talenten ontdekken staan voorop. We organiseren zomerkampen en hebben lokale jeugdverenigingen, voornamelijk in de regio's Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zwolle, Groningen en Leeuwarden.
This volunteering opportunity is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/YMCA-Nederland/deeds/12705 to join