Volunteering in Zoetermeer > Zoetermeer Deeds > ZoSamen > Bedrijfsuitje organiseren voor ouderen? Ja, graag!

Bedrijfsuitje organiseren voor ouderen? Ja, graag!

One off
Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
Care workEscorting
Talking to others
Detailed description

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die alles op alles zetten om deelnemers met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Voor deelnemers die door fysieke beperkingen zonder hulp moeilijk de deur uit kunnen, zijn Zonnebloemactiviteiten een uitkomst. Hierdoor kun je als vrijwilliger door het doen van iets heel kleins al veel voor iemand betekenen.

Met onze vrijwilligers organiseren en verzorgen wij bijvoorbeeld een uitje naar het strand of een creatieve middag of gewoon een gezellige middag.

Maar je kunt natuurlijk ook zelf iets organiseren met je afdeling natuurlijk helpen we je daarbij. Wij kunnen dan zorgen voor de deelnemers en het vervoer.

Wij bieden vrijwilligerswerk op maat. Hierdoor is vrijwilligerswerk bij ons makkelijk te combineren met jouw werk, beroepsopleiding of andere activiteiten.

Vrijwilligerswerk bij Zonnebloem afdeling Zoetermeer-Zuid betekent mooie momenten voor vrijwilligers en deelnemers.

Ben je enthousiast? Fijn! We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en onze mogelijkheden.

Getting there

About ZoSamen

ZoSamen is er voor mantelzorgers, vrijwilligers en voor iedereen die hulp geeft, aanbiedt of vraagt. Wilt u iets voor een ander doen? Meldt u dan aan! Heeft u hulp nodig? Stel uw vraag! Samen zorgen we voor elkaar. Wij doen dit niet alleen, maar in een netwerk van organisaties.
Translate content to English