Volunteering in Zoetermeer > Zoetermeer Deeds > ZoSamen > Organizing a company outing for the elderly? Yes please!

Organizing a company outing for the elderly? Yes please!

One off
Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
Care workEscorting
Talking to others
Detailed description

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die alles op alles zetten om deelnemers met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Voor deelnemers die door fysieke beperkingen zonder hulp moeilijk de deur uit kunnen, zijn Zonnebloemactiviteiten een uitkomst. Hierdoor kun je als vrijwilliger door het doen van iets heel kleins al veel voor iemand betekenen.

Met onze vrijwilligers organiseren en verzorgen wij bijvoorbeeld een uitje naar het strand of een creatieve middag of gewoon een gezellige middag.

Maar je kunt natuurlijk ook zelf iets organiseren met je afdeling natuurlijk helpen we je daarbij. Wij kunnen dan zorgen voor de deelnemers en het vervoer.

Wij bieden vrijwilligerswerk op maat. Hierdoor is vrijwilligerswerk bij ons makkelijk te combineren met jouw werk, beroepsopleiding of andere activiteiten.

Vrijwilligerswerk bij Zonnebloem afdeling Zoetermeer-Zuid betekent mooie momenten voor vrijwilligers en deelnemers.

Ben je enthousiast? Fijn! We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en onze mogelijkheden.

Getting there

About ZoSamen

ZoSamen is for caregivers, volunteers and anyone who gives, offers or asks for help. Do you want to do something for someone else? Then sign up! Do you need help? Ask your question! Together we take care of each other. We don't do this alone, but in a network of organizations.
Translate content to English