Volunteering in Eindhoven > Eindhoven Deeds > De Zonnebloem > Bestuurslid voor Zonnebloem stadsdeel in Eindhoven gezocht.
This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Zonnebloem/deeds/13421 to join

Bestuurslid voor Zonnebloem stadsdeel in Eindhoven gezocht.

Vacancy · Anytime
Eindhoven, Nederland
TeamworkManaging peopleGovernanceOrganising
This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/Zonnebloem/deeds/13421 to join
Detailed description

In Eindhoven is de Zonnebloem op zoek naar Bestuursleden voor verschillende stadsdelen.


Lijkt het je leuk om je in te zetten bij het bestuur van de afdeling in jouw buurt? Bij ons kun je zinvol bestuurswerk doen met veel voldoening. Je zorgt er voor dat de vrijwilligers hun belangrijke vrijwilligerswerk op een goede manier kunnen doen. Je houdt je bezig met het uitvoeren en uitdragen van het beleid, de ondersteuning van de vrijwilligers en de organisatie van activiteiten.

  • Als voorzitter leid je de vergaderingen, behartig je de interne communicatie, zorg je voor een goede taakverdeling binnen het bestuur, zorg je voor het goed functioneren van de afdeling en vertegenwoordig je de Zonnebloem bij officiële gelegenheden.
  • Als secretaris ben je de spin in het web. Je notuleert de vergaderingen, behandelt de inkomende en uitgaande post, houdt het archief en de afdelingsadministratie bij, maakt het jaarverslag, regelt de bestellingen van drukwerk e.d. en onderhoudt de contacten met andere organisaties en overheden.
  • Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de afdeling. Zo draag je onder andere zorg voor de begroting en de jaarrekening, coördineer je de jaarlijkse lotenverkoop en vraag je eventuele subsidies aan.
  • Als bestuurslid bezoekwerk coördineer je onder meer het 1 op 1 contact (huisbezoek en samen eropuit) en zorg je voor een goede match tussen vrijwilliger en deelnemer.
  • Als bestuurslid activiteiten houd je je bezig met het voorbereiden en organiseren van de afdelingsactiviteiten. Per activiteit maak je een begroting. Daarnaast onderhoud je contacten met evenementenorganisaties e.d. en zoek je naar nieuwe mogelijkheden en activiteiten die aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van de doelgroep.
  • Als bestuurslid communicatie ben je contactueel sterk. Je probeert de Zonnebloem lokaal zoveel mogelijk in het nieuws te krijgen en zo de zichtbaarheid te vergroten.


Getting there

About De Zonnebloem

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En daar staan onze tienduizenden vrijwilligers ook voor. Onze donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk. Er kan zoveel meer dan je denkt