Skip Navigation

Cordaan

Non-profit

About

Cordaan is er voor iedereen die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken, voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en ...

Older peoplePeople with disabilities
Share

An afternoon out in Amsterdam with Cordaan! (for teams)

One day · 4–8 hrs
Amsterdam, Netherlands
OutdoorsCare work
TeamworkOutdoor work
Older peoplePeople with disabilities
#13334
Scan me or visit www.deedmob.com/o/cordaan/deeds/13334 to join
Detailed description

Bij Cordaan helpen we iedereen die gedurende korte of lange tijd verzorging, begeleiding, verpleging of ondersteuning nodig heeft. De mensen die we bij Cordaan ondersteunen vinden het, net als jullie waarschijnlijk, heerlijk om af en toe een dagje uit te gaan. Een mooie wandeling, een middag naar Artis, ergens pannenkoeken eten of naar het museum, het kan natuurlijk allemaal.


Lijkt het je leuk om samen met een groep vrienden of collega's een heerlijk dagje uit te beleven en delen met bijvoorbeeld ouderen of mensen met een verstandelijke beperking, laat het ons dan weten! We denken graag mee over de mogelijkheden, en natuurlijk horen we het ook graag als jullie zelf leuke ideeën hebben!

Getting there
Volunteering in Amsterdam > Amsterdam Deeds > Cordaan > An afternoon out in Amsterdam with Cordaan! (for teams)
About Cordaan
Cordaan is er voor iedereen die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken, voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en voor mensen met psychische problemen. Afkomst, religie, leeftijd of beperking spelen geen rol; die verschillen geven Cordaan juist kleur.
·
Translate content to English
#13334
Scan me or visit www.deedmob.com/o/cordaan/deeds/13334 to join