Volunteering in Groningen > Groningen Deeds > De Verenigbare Club > Sponsor committee - VVK Groningen
This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/de-verenigbareclub/deeds/11464 to join

Sponsor committee - VVK Groningen

Vacancy · Anytime
Iepenlaan 89, Groningen, Netherlands
Lobbying
GovernanceTalking to othersNegotiating
This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/de-verenigbareclub/deeds/11464 to join
Detailed description
Tasks and activities

  • Coordinate sponsor events
  • Provide uniformity in contract form
  • Generate sponsor money
  • Contacts with sponsors, sponsor meetings
  • Manage mailboxsponsoring@vvkgroningen.nl


Skills and qualities

For this function it is important that you can easily make contact with others. For this function it is also important that you organize your own time and make arrangements with (possible) sponsors.


Interesting or fun with this job

For this position you have the possibility to use this as a participation job via your district employment agent. It can be the step to participation in the regular work field.

Getting there

About De Verenigbare Club

De Verenigbare Club zorgt voor meer verbinding in de sport. Dit door sportverenigingen te ondersteunen, zodat ze een sterkere rol in de wijk krijgen.

Dit doen wij door als vrijwilligersmakelaar mensen te helpen bij het vinden van vrijwilligerswerk in de sport. Dit kan iedereen zijn, die graag vrijwilligerswerk wil doen. Of je nu in de bijstand zit, nieuwkomer bent of al jarenlang ergens werkt. Iedereen kan op zijn of haar manier een bijdrage leveren aan onze maatschappij.

Binnen de sport is namelijk genoeg te doen. Er zijn kortlopende functies en langlopende functie. Lijkt je het tof om de website eens aan te pakken? Een activiteit voor de jeugd te organiseren? Zit je toch liever in het bestuur? Wil je ervaring op doen als verzorger of toffe vlogs maken? Er zijn zoveel manieren om een bijdrage te leveren aan die sportverenigingen.

Samen dragen wij hierdoor bij aan top- en breedtesport, maar vooral aan maatschappelijke ontwikkeling. Is dat niet mooi?
Translate content to English